Πιο μεθοδική, πιο ρεαλιστική και πιο αποτελεσματική ομάδα του Αμβούργου νίκησε 3-0 στο Ντίσελντορφ τη Φορτούνα. Το σκορ άνοιξε ο Ντομπέ (8') για να ακολουθήσουν αλλα δύο του Γκλάζελ (83' πεν, 90')

Στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής στην 2η λίγκα της Γερμανίας,,το Αμβούργο ήξερε πολύ καλύτερα τι έψαχνε και πως περίπου θα το έβρισκε στην έδρα της αήττητης πρωτοπόρου της κατηγορίας. Το ωραίο γκολ του Ντομπέ στο 8ο λεπτό έκανε ακόμα πιο βατό το πλάνο του Μπάουμγκαρτ με τους φιλοξενούμενους σε καλά οργανωμένη άμυνα να αποτρέπουν έναν πιο γρήγορ ρυθμό που πιθανόν να τους εξέθετε σε κάτι που οι αντίπαλοί τους και μπροστά στο κοινό τους θα το έκαναν μάλλον καλύτερα!

Στο πρώτο ημίχρονο το Αμβούργο έφτασε πιο κοντά σε ένα 2ο γκολ σε σχέση με τους γηπεδούχους, οι οποιοι φάνηκαν πιο αισθητά μετά το 60′ όταν άρχισαν να πιέζουν και με τις αλλαγές που έγιναν.

Όμως στο 80′ σε μια αντεπίθεση, ο Γάλλος μέσος Χαγκ έπιασε τη μπάλα με το χέρι, κι ενώ ο γκολκίπερ του ήταν εξουδετερωμένος! Πέναλτι και κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Πέτερσεν με τα πράγματα να γίνονται πιο απλά για το Αμβούργο όταν ο Γκλάζελ ευστόχησε από τα 11 βήματα! Στο 90ο ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε από κοντά το 0-3 ολοκληρώνοντας θριαμβευτικά το ματς για την ομάδα του.

Η Φορτούνα παρέμεινε μόνη στην κορυφή, καθώς το Μαγδεμβούργο δεν νίκησε την Γκρόιτερ Φιρτ – αν και προηγήθηκε με 2-0 – ενώ το Αμβούργο με τέτοιες εμφανίσεις σαφώς και μπορεί να πιστεύει στην προοπτική της επιστροφής στην μεγάλη κατηγορία