Ίσως ούτε και ο πιο αισιόδοξος οπαδός της Ντάρμσταντ δεν θα περίμενε μία τόσο εύκολη νίκη των γηπεδούχων κόντρα στην Κολωνία.

Όμως ήταν τέτοια η “απουσία” της αμυντικής γραμμής των φιλοξονούμενων που δεν γινόταν να… μην σκοράρεις.

Η Ντάρμσταντ άνοιξε το σκορ στο 11 με σκόρερ τον Χόρνμπι, ύστερα από αντεπίθεση και κακή τοποθέτηση της άμυνας της Κολωνίας και του Χούμπερς που κράτησε στο ματς τον σκόρερ, που μόνος του σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 38ο λεπτό με ωραία δική τους αντεπίθεση και σκόρερ τον Λεμπερλέ, αλλά μόλις δύο λεπτά μετά σε κόντρα της Ντάρμσταντ και… απούσε την κόκκινη άμυνα έγινε το 2-1 με σκόρερ και πάλι τον Χόρνμπι και ασιστ του Λίντμπεργκ.

Στο δεύτερο λεπτό το επιπλέον χρόνου οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ αλλά ο Ούρμπιγκ έσωσε την ομάδα του από 3ο γκολ κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει και πάλι ουσιαστικά μόνος του με αντίπαλο, στο 54′ με τον Λίντμπεργκ. Κάθε αντεπίθεση της Ντάρμσταντ έφτανε είτε στο γκολ είτε σε ευκαιρία. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο έγινε και το 4-1 για τους γηπεδούχους με σκόρερ αυτή τη φορά τον Φόρστερ στο 65ο λεπτό. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 4ο λεπτό του επιπλέον χρόνου στο ματς από φάουλ του Ρίντελ στην καρδιά της μεγάλης περιοχής ο Βούκοτιτς που έκανε τρομερό παιχνίδι αμυντικά, πήδηξε εντελώς μόνος του, καθώς πέντε (!) αμυντικοί έμειναν να κοιτούν και με κεφαλιά έγραψε το τελικό 5-1.