Μπαστία: “Ξέρω το μπορώ να προσφέρω”

Ο Αντριαν Μπαστία επέστρεψε στην Αργεντινή για να συνεχίσει την καριέρα του στην Κολόν και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Αντριαν Μπαστία επέστρεψε στην Αργεντινή για να συνεχίσει την καριέρα του στην Κολόν και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. Ο πρώην πλέον παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, μίλησε στην εφημερίδα “OLE” και αρχικά ανέφερε: “Η ευκαιρία δόθηκε μετά την αποχώρηση του Λεντέσμα για τη Ρίβερ Πλέιτ. Είχα συμφωνήσει με την Γκέρμιναλ στο Βέλγιο, αλλά με ενδιέφερε η πρόταση να έρθω στη Σάντα Φε και είμαι πολύ χαρούμενος. Κατάγομαι από την Κολόν και δεν υπόσχομαι πολλά γκολ, αλλά να παίζω με μεγάλη προσπάθεια και θυσία”.

Στη συνέχεια τόνισε: “Δεν έχω πρόβλημα με τη φυσική μου κατάσταση. Νιώθω καλά γιατί έκανα προπονήσεις μόνος μου, αλλά δεν είναι το ίδιο όπως το να γυμνάζεσαι με συμπαίκτες. Δεν είμαι ο Μέσι και δεν θα βελτιωθώ πολύ, αλλά ξέρω τι μπορώ να προσφέρω”, ενώ για την επιστροφή του στην πατρίδα του, είπε: “Οταν είσαι στο εξωτερικό σου λείπει. Εδώ το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, ίσως ένα από τα καλύτερα στον κόσμο. Οταν επέστρεψα από την Ελλάδα ήθελα να παίξω εδώ και ευτυχώς τα κατάφερα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.