Η Μπάγερν τέσσερα, οι άλλοι γκέλα!

Καταιγιστική η Μπάγερν Μονάχου απέναντι στην Πάντερμπορν, νίκησε 4-0 και εκμεταλλευόμενη τις γκέλες των Χόφενχαϊμ και Μάιντς πέρασε στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα.

Καταιγιστική η Μπάγερν Μονάχου απέναντι στην Πάντερμπορν, νίκησε 4-0 και εκμεταλλευόμενη τις γκέλες των Χόφενχαϊμ και Μάιντς πέρασε στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα.


Ο Γκέτσε άνοιξε το σκορ στην «Αλιάντς Αρένα» στο 8′ ενώ ο Λεβαντόφσκι διπλασίασε το προβάδισμα των Βαυαρών στο 14′. Το ματς τέλειωσε από τον Γκέτσε στο 78′ για να «κλείσει» το σκορ ο Μίλερ πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′.


Εκπληκτικό ματς ανάμεσα σε Χόφενχαϊμ και Φράιμπουργκ με τους γηπεδούχους να μένουν εν τέλειε ευχαριστημένοι από το τελικό 3-3. Με δύο γκολ του Φράντς (31′, 33′) οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0 με τη Χόφενχαϊμ να ισοφαρίζει με τέρματα των Ελγιουνουσί (44′) και Ρούντι (63′). Η Φράιμπουργκ απάντησε με τον Νταριντά για 2-3 (75′) με τον ίδιο παίκτη να αποβάλλεται έξι λεπτά αργότερα. Το τελικό 3-3 έγραψε ο Βέστεργκααρντ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.


Παρά το ότι προηγήθηκε με γκολ των Χόφμαν (41′) και Οκαζάκι (44′) με 2-0, η Μάιντς δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια από την Φρανκφούρτη. Η Άιντραχτ μείωσε με τον Μάιερ στο 45’+1′ ενώ ο Σεφέροβιτς στο 82′ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.


Στο άλλο ματς της ημέρας, η Σάλκε επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, περνώντας με 3-0 από τη Βρέμη χάρη σε τέρματα των Μέγερ (48′), Νόισταντερ (51′) και Μπαρνέτα (85′).


Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες)
 
Μπάγερν                11 -5αγ.
Χοφενχάιμ               9 -5αγ.
Μάιντς                  9 -5αγ.
Πάντερμπορν             8 -5αγ.
Λεβερκούζεν             7 
Ανόβερο                 7


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.