Ντεπάι: «Ήρθα στη Μέκκα του ποδοσφαίρου»

Videos που αξίζει να δείτε

Ο Μέμφις Ντεπάι, εξήγησε την επιλογή του να μετακομίσει στη Βραζιλία.

Ο 30χρονος Ολλανδός επιθετικός, εντάχθηκε στην Κορίνθιανς, αφήνοντας την Ευρώπη, μετά από την πορεία του σε Αϊντχόφεν, Μάντσεστερ Γ., Λιόν, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Ολλανδίας (46 γκολ σε 98 συμμετοχές), στην παρουσίασή του από τη νέα του ομάδα, δήλωσε ότι θέλησε να ζήσει μία διαφορετική ποδοσφαιρική εμπειρία στη Βραζιλία.

«Το γιατί ήρθα είναι πολύ απλό για μένα. Μεγάλωσα στην Ολλανδία με αφρικανικές ρίζες, γνωρίζω τις διοργανώσεις στην Ευρώπη και έχω παίξει σε πολλές ομάδες. Καθώς μεγάλωνα, αναρωτήθηκα: Τι μπορώ να κάνω για να είμαι πιο ευτυχισμένος; Αυτό σημαίνει να μένω κοντά στα συναισθήματά μου. Όλα στη ζωή μου εξυπηρετούν έναν σκοπό. Αυτή η περιπέτεια έκανε την καρδιά μου χαρούμενη.

Η ενέργεια που πήρα, οι προσπάθειες του συλλόγου, η υποδοχή των οπαδών… Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό. Ίσως παίζουμε σε υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη, αλλά δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι το αυθεντικό ποδόσφαιρο προέρχεται από τη Βραζιλία. Αυτή είναι η Μέκκα του ποδοσφαίρου».

Το ερώτημα είναι πότε ο Ντεπάι θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί με την Κορίνθιανς, που θα επισκεφθεί την Μποταφόγκο το Σάββατο, όμως αυτό το ματς φαίνεται να έρχεται πολύ νωρίς για το ντεμπούτο του.

«Θα ήθελα να ξεκινήσω, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Προσπαθώ να φτάσω σε κατάλληλη κατάσταση όσο πιο γρήγορα γίνεται. Θα πρέπει να δούμε τι θα πει η ιατρική ομάδα, αλλά νομίζω ότι θα με δείτε σε δράση σύντομα», τόνισε ο Ολλανδός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.