Παλμέιρας: Ο Φερέιρα έχασε την ψυχραιμία του

Ο Αμπέλ Φερέιρα φάνηκε ενοχλημένος με την ερώτηση που δέχτηκε για την ενδεκάδα, που χρησιμοποίησε στη νίκη 5-0 επί της Κρισιούμα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Παλμέιρας οδήγησε την ομάδα του στην τέταρτη σερί νίκη και στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε ρωτήθηκε για τις επιλογές του στο βασικό σχήμα. Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ έδειξε εκνευρισμένος όταν ρωτήθηκε για το αν οι Μαουρίσιο και Ραφαέλ Βέιγκα μπορούν να παίξουν μαζί στην ενδεκάδα.

Ο Φερέιρα δήλωσε: «Ξέρω ότι όλοι εσείς οι δημοσιογράφοι θα θέλατε να καθίσετε εδώ στη θέση μου, καταλαβαίνω αυτή την πλευρά. Αλλά, για άλλη μια φορά λέω: πρέπει να σπουδάσεις, να τελειώσεις προπονητική και μόνο τότε μπορείς να καθίσεις εδώ και να επιλέξεις τους παίκτες για την ομάδα που θεωρείς εσύ ότι είναι η καλύτερη».

Και συμπλήρωσε: «Έχετε το δικαίωμα να κάνετε ό,τι ερωτήσεις θέλετε, οι οποίες είναι θεμιτές, κι επίσης έχω το δικαίωμα να απαντήσω με όποιον τρόπο θέλω. Αυτές είναι οι επιλογές του προπονητή. Δεν δικαιολογώ στους παίκτες μου γιατί τους βγάζω, γιατί τους βάζω, γιατί παίζω με τρεις αμυντικούς ή γιατί παίζω με τέσσερις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.