Άουγκσμπουργκ – Φράιμπουργκ 1-2: Νίκη Ευρώπης (hls)

Η Φράιμπουργκ κέρδισε για πρώτη φορά στην έδρα της Άουγκσμπουργκ στα «σαλόνια», παραμένοντας στο κυνήγι του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές, ενώ οι Βαυαροί παραμένουν 16οι με ένα τρίποντο σε οκτώ ματς, έχοντας στον πάγκο τους τον βοηθό προπονητή Ράινερ Μάουρερ -που είχε περάσει στο παρελθόν από την Ελλάδα- καθώς ο Μάρκους Βάιντσιρλ έχει νοσήσει από κορωνοϊό.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα

Μόλις στο 4ο λεπτό ενός συναρπαστικού πρώτου μέρους ο Πέτερσεν άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σάλαϊ, όμως η Άουγκσμπουργκ απάντησε στο 16′ με ωραίο σουτ του Γκρέγκοριτς στο ύψος της περιοχής μετά από κλέψιμο και ασίστ του Νιντερλέχνερ.

Η Φράιμπουργκ πήγε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια καθώς στο 27′ ο Σλότερμπεκ από κοντά έκανε το 1-2 μετά από έξυπνη κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ από Γκρίφο και Γκίντερ, με τον Γκίκιεβιτς να αποκρούει ασταθώς και τον κεντρικό αμυντικό των φιλοξενούμενων να βρίσκεται στη σωστή θέση.

Στο β’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες για το 1-3 αλλά δεν τα κατάφεραν και παραλίγο να το πληρώσουν στις καθυστερήσεις, όταν οι Βαυαροί έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον παλιό παίκτη του Ολυμπιακού Φινμπόγκασον.

Άουγκσμπουργκ (Μάουρερ): Γκίκιεβιτς – Φράμπεργκερ, Χάουβελεου, Όξφορντ, Ιάγο (71′ Γκίντερ) – Γκρουέσο (60′ Μοράβεκ), Ντορς – Χαν (71′ Σανρένρεν), Βάργκας (80′ Πέπι), Νιντερλέχνερ (60′ Φινμπόγκασον), Γκρέγκοριτς.
Φράιμπουργκ (Στράιχ): Φλέκεν – Σμιντ (55′ Κούμπλερ), Λίνχαρτ, Ν. Σλότερμπεκ, Γκίντερ – Γκρίφο (87′ Γκούλντερ), Έγκεσταϊν, Χέφλερ, Σάλαϊ (74′ Σάντε), Τζέονγκ (74′ Ντεμίροβιτς) – Πέτερσεν (74′ Χέλερ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.