Λεβερκούζεν : Μπάγερν και Ντόρτμουντ για Φρίμπονγκ

Για τον δεξιό μπακ της Λεβερκούζεν, Τζέρεμι Φρίμπονγκ ενδιαφέρονται οι "μεγάλοι" της Μπούντεσλιγκα, Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ.

Λίγες ημέρες πριν την μεγάλη αναμέτρηση της Λεβερκούζεν με την Μπάγερν Μονάχου για την Μπούντεσλιγκα προέκυψε ενδιαφέρον των Βαυαρών για τον εντυπωσιακό δεξιό μπακ της των ασπιρίνων, Τζέρεμι Φρίμπονγκ.

Ο Φρίμπονγκ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία του φέτος μετά τον τραυματισμό του Φοσού-Μένσα και έκλεισε την θέση βασικού στο δεξί άκρο της άμυνας.

Έχει συμμετοχή σε επτά γκολ φέτος στο πρωτάθλημα για την Λεβερκούζεν (1 γκολ/6 ασίστ) και είναι ο πέμπτος πιο γρήγορος παίκτης στην Μπούντεσλιγκα με καταγεγραμμένο ταχύτερο σπριντ στα 36,07 χ/ω.

Η Μπάγερν θέλει να ενισχύσει την θέση του δεξιού μπακ καθώς ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν έχει πειστεί από Παβάρ, Σαρ και Στάνισιτς. Παράλληλα στο κόλπο για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή φαίνεται να μπαίνει και η Ντόρτμουντ.

Ο Ολλανδός με ρίζες από την Γκάνα μπακ έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025 και δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει με ποσό μικρότερο από τα τριάντα εκατομμύρια Ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.