Φράιμπουργκ-Μπόχουμ 1-0: Έπιασε κορυφή με Γκρίφο (hls)

Την τρίτη της νίκη σε τέσσερα ματς στη Bundesliga σημείωσε η Φράιμπουργκ, επικρατώντας 1-0 της Μπόχουμ με σκόρερ τον συνήθη ύποπτο, Βιτσέντζο Γκρίφο.

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο “Europa Park Stadion“, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Φράιμπουργκ νίκησε 1-0 τη Μπόχουμ για την 4η αγωνιστική και έστω και προσωρινά βρίσκεται ισόβαθμη της Μπάγερν Μονάχου στην κορυφή της Bundesliga.

Το πρώτο ημίχρονο είχε ρυθμό, είχε φάσεις και την ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ σε γενικές γραμμές να έχει τον έλεγχο, αν και απειλήθηκε πρώτη με τον Ασάνο στο 12′ να σουτάρει και τον Φλέκεν να αποκρούει εντυπωσιακά.

Στο 23′ ήταν σειρά της Φράιμπουργκ να χάσει σπουδαία ευκαιρία και μάλιστα… τριπλή. Αρχικά ο Γκρέγκοριτς σούταρε με τον Ρίμαν να αποκρούει, όπως έκανε και στην προσπάθεια του Ζάλαϊ, με τον Λίενχαρτ στην εξέλιξη της φάσης να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Στα 30 δευτερόλεπτα του δεύτερου μέρους, από λάθος του Ρίμαν και κράτημα στον Ζάλαϊ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με παρέμβαση του VAR. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκρίφο, ο οποίος νικήθηκε αρχικά από τον Ρίμαν, νικήθηκε και στο ριμπάουντ με κεφαλιά, αλλά την τρίτη φορά που βρέθηκε η πορεία στο δρόμο του την έστειλε στα δίχτυα για να σκοράρει πρώτη φορά εναντίον της Μπόχουμ σε 8 ματς.

Ο Γκρίφο και ο Γκρέγκοριτς έχασαν καλές ευκαιρίες στο 51′ και στο 62′, ενώ στο 65′ ο Χόλτμαν σημάδεψε το δοκάρι του Φλέκεν αγγίζοντας την ισοφάριση για τη Μπόχουμ.

Δοκάρι είχε και η Φράιμπουργκ με τον Γκρέγκοριτς στο 72′ και αφού ο Ρίμαν είχε αποκρούσει την πρώτη προσπάθεια του Αυστριακού με τον Γκρίφο στην εξέλιξη της φάσης να στέλνει τη μπάλα πάνω στον γκολκίπερ της Μπόχουμ.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού άγγιξε ξανά το 2-0 στο 81′ με τον πρώτο σκόρερ της ιστορίας της Νιλς Πέτερσεν να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι, ενώ τρία λεπτά μετά ο Χόλτμαν σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ο Τσόλερ στη συνέχεια έστειλε τη μπάλα άουτ.

Τελευταία φάση ήταν για τη Μπόχουμ με τον Τσόλερ στο 87′ να μην μπορεί να νικήσει τον Φλέκεν και η Φράιμπουργκ να κερδίζει 1-0 (για δεύτερο σερί παιχνίδι με το ίδιο σκορ), πετυχαίνοντας την πρώτη εντός έδρας νίκη στη σεζόν.

Η Φράιμπουργκ έπαιξε με 4-2-3-1 και τους: Φλέκεν – Σιλντιλιά, Μ. Γκίντερ, Λίενχαρτ, Κρ. Γκίντερ – Κάιτελ, Χέφλερ – Ντόαν, Ζάλαϊ, Γκρίφο – Γκρέγκοριτς.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.