Ντόρτμουντ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 4-0: Μόνη πρώτη με «πάρτι» (hls)

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έστησε... πάρτι στο «Signal Iduna Park» και έμεινε μόνη πρώτη στη κορυφή της βαθμολογίας της Bundesliga! Σκόρερ οι Μπέλινγκχαμ, Χούμελς και Μάλεν (2).

Μπίνγκο! Η Μπάγερν ηττήθηκε από την Μάιντς νωρίτερα το Σάββατο (22/04) και η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν γινόταν να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Με κυριαρχικό ποδόσφαιρο και φτιάχνοντας τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, «σκόρπισε» στους πέντε ανέμους την Άιντραχτ Φρανκφούρτης φιλοδωρόντας την με τέσσερα τεμάχια.

Με πέντε ακόμη αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε της Bundesliga η ομάδα του Τέρζιτς φιγουράρει στη κορυφή με 60 βαθμούς, με την ντεφορμέ Μπάγερν να ακολουθεί με 59 βαθμούς. Το finish αναμένεται συναρπαστικό και παίζει αποκλειστικά στο χορτάρι των καναλιών Novasports.

Τα γκολ

Μπροστά σε περισσότερους από 80.000 οπαδούς, η Ντόρτμουντ καθάρισε με την υπόθεση νίκη ουσιαστικά από το πρώτο 25λέπτο. Στο 19′ ο Μπέλινγκχαμ και στο 24ο λεπτό ο Μάλεν έγραψαν το γρήγορο 2-0 για τους Βεστφαλούς που δεν ξανακοίταξαν ποτέ πίσω τους.

Στο 41′ ο Χούμελς με κεφαλιά έπειτα από ασίστ του Γκερέιρο έκανε το 3-0 για να έρθει το… κερασάκι στη τούρτα από τον εξαιρετικό Ντονιέλ Μάλεν στο 66′.

Η «σαλατιέρα» που είναι στο χέρι της

Το πρόγραμμα των Βεστφαλών ως το φινάλε της σεζόν είναι βατό και μένει να δούμε αν θα μπορέσουν να κατακτήσουν την πρώτη τους «σαλατιέρα» μετά το 2012! Τα παιχνίδια με Μπόχουμ (εκτός), Βόλφσμπουργκ (εντός), Γκλάντμπαχ (εντός), Άουγκσμπουργκ (εκτός) και Μάιντς (εντός), θα κρίνουν τα πάντα για τους «κιτρινόμαυρους» που κρατούν τη τύχη στα δικά τους χέρια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.