Ντόρτμουντ: Ένταση μεταξύ Τέρζιτς και Κελ

Γερμανικό δημοσίευμα αποκαλύπτει πως ο λόγος που έχει μείνει στις δύο μεταγραφές η Ντόρτμουντ είναι οι διαφωνίες του κόουτς Τέρζιτς με τον Αθλητικό διευθυντή Κελ.

Η απολυτή σιγή από την Ντόρτμουντ σε μεταγραφικά θέματα. Η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς συνεχίζει την προετοιμασία για την νέα σεζόν έχοντας αποκτήσει μόνο τον Φέλιξ Νμέτσα (Βόλφσμπουργκ) και τον Ρεμί Μπένσεμπαϊνί (Γκλάντμπαχ) για να καλύψει δύο κενά. Του Μπέλιγχαμ και του Γκερέιρο οι οποίοι αποχώρησαν.

Σύμφωνα με την Bild ο λόγος που δεν προχωρούν οι μεταγραφές της Μπορούσια είναι οι διαφωνίες που έχουν ο προπονητής Έντιν Τέρζιτς με τον αθλητικό διευθυντή Ζεμπάστιαν Κελ ως προς τις ανάγκες της ομάδας.

Ο Κελ ήταν αυτός που επιθυμούσε διακαώς την απόκτηση του Έντσον Άλβαρες από τον Άγιαξ αλλά – ενώ ο παίκτης είπε όχι σε προτάσεις από την Αγγλία για την Ντόρτμουντ – ο Τέρζιτς είπε όχι στην μεταγραφή του Αργεντινού αμυντικού μέσου.

Παρά την ένταση σε δύο πράγματα φαίνεται να συμφωνούν οι δύο άντρες και είναι ότι ο κόσμος της ομάδας έχει δίκιο που απορεί με την μεταγραφική ησυχία και ότι υπάρχει χρόνος για να γινουν προσθήκες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.