Βόλφσμπουργκ – Χάιντενχαϊμ 2-0 : Ποδοσφαιρική λογική και ευαισθησίες! (hls)

Απλά, ανώτερη - αγωνιστικά και ποιοτικά - αλλά και αποτελεσματική όπου και όπως έπρεπε, η Βόλφσμπουργκ νίκησε 2-0 την Χάιντενχαϊμ στο "Βολφσβάγκεν Αρίνα" με δύο γκολ του Δανού Βιντ (6', 27')

Δεν ενθουσίασε αλλά έκανε αυτό που έπρεπε και όριζε η ανωτερότητά της κόντρα σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο, η Βόλφσμπουργκ προκειμένου να ξεκινήσει νικηφόρα στη νέα σεζόν. Τα γκολ του Βιντ στο 6ο και το 27ο λεπτό ήταν… υπέρ-αρκετά για να πάρει τους τρεις βαθμούς που ήθελε πάνω από όλα για να ξεχάσει την περσινή σεζόν. Αυτή στην οποία είχε μόλις μια νίκη σε επτά αγωνιστικές και στο φινάλε έχασε το Ευρωπαϊκό “εσιτήριο” με εντός έδρας ήττα από την υποβιβασμένη (!!) Χέρτα…

Σήμερα της πήγαν όλα καλά καθώς με την πρώτη της τελική προσπάθεια, συνεπικορούμενη με την γκάφα του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων ήρθε το εξ επαφής γκολ από τον Δανό Βιντ στο 6ο λεπτό!

Στην συνέχεια και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διατήρησε τον έλεγχο έχοντας σε καλή μέρα τους μέσους Σβάνμπεργκ και Τσέρνι δημιούργησε 2-3 άλλες καλές φάσεις για να φτάσει σε ένα 2ο γκολ βασιζόμενο στο ίδιο σενάριο με το πρώτο! Ξεκίνημα από τον κάθετο άξονα, πέρασμα στα δεξιά, ξανά “μέσα” στο σημείο του πέναλτι κι από εκεί ο Βιντ το 2-0!

Από κει και πέρα η Χάϊντενχαϊμ – με το υποπολλαπλάσιο μπάτζετ – βασιζόμενη στην περσινή επιτυχημένη “συνταγή” της 2ης κατηγορίας προσπάθησε να “μπει” στο ματς αλλά όπως φάνηκε της ήταν ιδιαίτερα δύσκολο… Άλλο πράμα ο βασικός επιθετικός σου – Κλέϊντινστ – να σημειώνει 25 γκολ στην 2.Bundesliga κι άλλο να μην μπορεί να φτάνει σε μια (1) τελική στην μεγαλύτερη κατηγορία!

Είχαν μια φλύαρη υπεροχή οι φιλοξενούμενοι στο 2ο ημίχρονο αλλά πέρα από μια κοντινή κεφαλιά του Μάϊνκα (52′) κι ένα κοντινό πλασέ προ κενής εστίας που “κατάφερε” να μην βρει στόχο ο 23χρονος Σέσα στο 74′, δεν έκαναν κάτι – σε γενικές γραμμές – που θα μας μπορούσε να μας πείσει για την ανταγωνιστικότητά τους στην νέα πραγματικότητα για αυτούς! Πιθανόν αυτή η εικόνα να φέρει σκέψεις για μεταγραφές κι όχι μόνον στην ομάδα που έχασε με… κάτω τα χέρια απόψε στο Βόλφσμπουργκ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.