Η Ουνιόν Βερολίνου έκανε το 2 στα 2 στην Bundesliga επικρατώντας 1-4 της Ντάρμσταντ. Δεύτερο ανεπιτυχές αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους.

Η Ουνιόν Βερολίνου επικράτησε 1-4 της Ντάρμσταντ για τη 2η αγωνιστική της Bundesliga και έφτασε τους 6 πόντους μετά και το νικηφόρο ξεκίνημα της στο πρωτάθλημα κόντρα στη Μάιντς με το ίδιο σκορ (4-1). Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 4′ λεπτό με τον Ρόμπιν Γκόσενς, ωστόσο στο 21′ ο Άαρονσον άφησε την Ουνιόν με 10′ αντικρίζοντας τη δεύτερη κίτρινη του διαιτητή. Ο Μάρβιν Μεχλέμ σκόραρε στο 24′ και ισοφάρισε 1-1 για την Ντάρμσταντ, ωστόσο η Ουνιόν ολοκλήρωσε ιδανικά το πρώτο 45λεπτο.

Ο Γιουράνοβιτς με δύο εκτελέσεις στατικών φάσεων μοίρασε ισάριθμα γκολ σε Γκόσενς στο 34′ και Μπέρενς στο 39′. Το ντεμπούτο του Γκόσενς στην Bundesliga ήταν ονειρικό, καθώς πέτυχε για πρώτη φορά στην καριέρα του δύο γκολ σε ένα ματς. Η Ντάρμσταντ προσπάθησε ορθολογικά να προσεγγίσει το δύσκολο έργο της στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο ο Γιουράνοβιτς από κόρνερ σημάδεψε το κεφάλι του Ντέκι κι εκείνος σκόραρε για το τελικό 1-4 στο 65′. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες, στο 70′ η Ντάρμσταντ και στο 90+2′ η Ουνιόν.