Ντόρτμουντ: Φήμες για Νάγκελσμαν

Γερμανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ενδιαφέρον της Ντόρτμουντ για τον πρώην προπονητή της Μπάγερν Μονάχου, Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Ακομη και πέρσι όταν χάθηκε το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική, εντός έδρας με την Μάιντς ο κόσμος της Ντόρτμουντ χειροκρότησε παίκτες και προπονητή.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Χάιντενχαϊμ την προηγούμενη αγωνιστική όμως, και το ισόπαλο 2-2, ο κόσμος αποδοκίμασε έντονα και το κλίμα δεν είναι καλό μετά την δεύτερη σερί ισοπαλία και το γεγονός ότι η ομάδα είναι ήδη στο -4 από την Μπάγερν Μονάχου.

“Είναι δύσκολο να εξηγήσω τι συμβαίνει. Εμείς επιτρέψαμε να γίνει άνω κάτω το παιχνίδι με την Χάιντενχαϊμ, χωρίς λόγο και οι μεγάλες ομάδες δεν επιτρέπουν τέτοια πράγματα. Αν δεν σταματήσουμε αυτή την κατάσταση θα είναι δύσκολο να πανηγυρίσουμε κάτι” είπε ο κόουτς που μοιάζει ήδη να έχει χάσει την ηρεμία του στην εκκίνηση μιας χρονιάς που όλοι περιμένουν από την Μπορούσια να παλέψει ξανά για τον τίτλο.

Οι οπαδοί της Μπορούσια αρχίζουν να εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους για όσα βλέπουν στο γήπεδο και πλέον υπάρχει φημολογία για αλλαγή προπονητή με τον πρώην προπονητή της Μπάγερν Μονάχου, Γιούλιαν Νάγκελσμαν να ακούγεται έντονα. Το κακό είναι ότι ο Νάγκελσμαν έχει συμβόλαιο ως το 2026 με την Μπάγερν και θα χάσει πολλά χρήματα αν αποφασίσει να δουλέψει ξανά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.