Η Ουνιόν Βερολίνου ταξιδεύει για τον πρώτο αγώνα της ιστορίας της στο Champions League για την Μαδριτη. Εκει θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ χωρίς τον βασικό στόπερ Κνόχε.

Η Ουνιόν Βερολίνου ταξίδεψε χωρίς τον αρχηγό της άμυνας Ρόμπιν Κνόχε για την πρεμιέρα της στο Champions League απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο προπονητής Ουρς Φίσερ έδωσε πληροφορίες σχετικά με την απουσία του Κνόχε από την ιστορική πρεμιέρα του συλλόγου στην διοργάνωση:

«Όχι, δεν θα είναι μαζί μας, έμεινε στο Βερολίνο και υποβάλλεται σε θεραπεία», είπε ο Φίσερ ενώ όταν ρωτήθηκε και για τον αγώνα του Σαββατου με την Χόφενχαϊμ απάντησε: «Ναι, φαίνεται ότι θα μείνει εκτός και για την επόμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα. Αλλά ελπίζω να μην λείψει πολύ περισσότερο».

Όσον αφορά το ποιός θα αντικαταστήσει τον Κνόχε, ο Φίσερ δήλωσε πως υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να δούμε ακόμα και τον σπουδαίο Λεονάρντο Μπονούτσι να κάνει το ντεμπούτο του με τον σύλλογο. Ο 36χρονος είναι πλέον έτοιμος από άποψη φυσικής κατάστασης.

Μαζί με τον Κνόχε τον αγώνα στην Μαδρίτη χάνουν ο αρχηγός και βασικός κεντρικός μέσος Ράνι Κεντίρα και ο μέσος Σέφαρ. Επιστρέφει στην επίθεση ο Βόλαντ ο οποίος στο πρωτάθλημα δεν αγωνίζεται λόγω τιμωρίας.