Με μοναδικό μελανό σημείο η βαριά ήττα από την Λειψία, η Στουτγκάρδη συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις επικρατώντας της Ντάρμσταντ με 3-1. Για ένα ακόμη παιχνίδι η Στουτγκάρδη ήταν απολαυστική κι ας βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 17ο λεπτό από το αυτογκολ του Ζαγκαντού, ύστερα από γύρισμα στην περιοχή από Πφάιφερ.

Όπως και πριν από το 0-1, έτσι και μετά η γηπεδούχοι έκαναν ότι ήθελαν στο παιχνίδι και ήταν θέμα χρόνου να φτάσει στο γκολ, κάτι που έκανε στο 22ο λεπτό με τον Γκιρασί να πασάρει και τον Μιλό να πλασάρει για το 1-1.

Ο Γκιρασί ήταν πρωταγωνιστής και στο δεύτερο γκολ της ομάδας του, αυτή τη φορά ως εκτελεστής και όχι ως πασέρ, αφού τον ρόλο αυτόν πήρε ο Φιούριχ. ο Γκιρασί πήρε την μπάλα με πλάτη στην εστία και 1-2 μέτρα έξω από την περιοχή, γύρισε εξαιρετικά το σώμα του και αμέσως εκτέλες στέλνοντας την στο “παραθυράκι” της εστίας του Σούχεν.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του ματς δεν άλλαξε και η Στουτγκάρδη σκόραρε και τρίτο γκολ στο 63ο λεπτό με τους Φιούριχ και Γκιρασί να αλλάζουν ρόλους πάλι, με τον Φιούριχ να σκοράρει αλλά να μην μετρά το γκολ ως οφσάιντ μέσω του VAR.

Πολλές χαμένες ευκαρίες για τους γηπεδούχους που κατάφεραν τελικά να πετύχουν και τρίτο γκολ με τον Γκιρασί με καταπληκτικό “μυτάκι” περνώντας την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα. Στην αρχή ο βοηθός σήκωσε τη σημαία του, αλλά το VAR αυτή τη φορά έφερε χαμόγελα στους γηπεδούχουν που πήραν μία ακόμη νίκη και μέχρι να παίξουν η Μπάγερν Μονάχου και η Λεβερκούζεν θα είναι μόνη πρώτη στον πίνακα της βαθμολογίας με 12 βαθμούς. Χωρίς νίκη και με μόλις έναν βαθμό μένει η Ντάρμσταντ.