Άιντραχτ Φρ.: Ο Τόπμελερ “τιμώρησε” τον Εμπιμπέ

Εκτός αποστολής για τον αγώνα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με την Χάιντενχαϊμ έμεινε ο Ντίνα-Εμπιμπέ χωρίς πρόβλημα τραυματισμού. Ο Τόπμελερ εξήγησε γιατί "τιμώρησε" το νεαρό Γάλλο.

Ο Ντίνο Τόπμελερ συμπλήρωσε 100 ημέρες στον πάγκο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης την Δευτέρα με την ομάδα του να έχει επιστρέψει στις νίκες με το καθαρό 2-0 απέναντι στην Χάιντενχαϊμ.

Χωρίς να υπάρχει πρόβλημα τραυματισμού, εκτός αποστολής για τους αετούς έμεινε ο μέσο-επιθετικός Ντίνα-Εμπιμπέ γεγονός που ξάφνιασε. Ο Τόπμελερ όμως είχε τους λόγους του για τον αποκλεισμό του νεαρού Γάλλου αλλά και του μοναδικού αποδεδειγμένα καλού σκόρερ που διαθέτει του Λούκας Αλάριο ο οποίος πρόσφατα επέστρεψε από σοβαρό τραυματισμό.

“Όπως θα έχετε δει στους αγώνες μας επενδύουμε πολλά και τρέχουμε υπερβολικά. Ο Λούκας μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Στις προπονήσεις τα πηγαίνει πολύ καλά σε μικρά παιχνίδια, αλλά σε μεγάλο γήπεδο είναι ακόμα πίσω. Είναι στο χέρι του. Όπως και αυτός, όλοι έχουν την ευκαιρία να μπουν στην αρχική ενδεκάδα».

Για την απουσία του Εμπιμπέ εξήγησε:

“Δεν εντυπωσιάστηκα από τις εμφανίσεις του στα δύο τελευταία παιχνίδια όσον αφορά στο πόσα επένδυσε στο παιχνίδι, πόσα έδωσε. Όλοι γνωρίζουμε ότι έχει απίστευτες δυνατότητες. Όλοι μπορούν να το δουν αυτό. Αλλά πρέπει να κάνει τα πάντα όταν βγαίνει στο γήπεδο. Όχι για εμένα, αλλά για τους συμπαίκτες του. Αυτό απαιτώ. Πρέπει να το κάνει και τότε θα είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός παίκτης για εμάς. Όταν βλέπω πώς εξαντλήθηκαν τα παιδιά με την Χάιντενχαϊμ, πώς είχαν πάρει φωτιά. Όταν βλέπω τον Μπούτα να πανηγυρίζει για ένα τάκλιν. Αυτό θέλουμε και πρέπει να βλέπουμε από όλους. Οπότε είναι ευπρόσδεκτος, να το κάνει στην προπόνηση αυτή την εβδομάδα και φυσικά να επιστρέψει”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.