Ο Τόμας Τούχελ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χάρι Κέιν και τις έως τώρα εμφανίσεις του με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

Παράλληλα, την ικανοποίησή του για τις εμφανίσεις του 30χρονου επιθετικού εξέφρασε και ο διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής ομάδας ΓιανΚρίστιαν Ντρέσεν, ενώ εντυπωσιασμένος εμφανίστηκε ο συμπαίκτης του Τόμας Μίλερ. Ο Άγγλος επιθετικός έχει φτάσει τα 21 γκολ σε 15 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και ήδη στο γερμανικό πρωτάθλημα μετράει 17 γκολ σε έντεκα ματς.

Ο Τούχελ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Παίζει για πρώτη φορά μακριά από το Ηνωμένο Βασίλειο και σκοράρει έτσι… Είναι φαινόμενο. Οι αριθμοί λένε μια ιστορία. Δε χρειάζονται λόγια».

Από την πλευρά του, ο Μίλερ τόνισε: «Πιστεύω ότι μπορεί να κάνει τα πάντα. Χρειάζεται μόνο να τον φέρουμε στη θέση του. Εάν καταφέρει να σουτάρει κοντά ή μέσα στην περιοχή, τότε το πιθανότερο είναι ότι η μπάλα θα μπει στα δίχτυα».

Τέλος, ο Ντρέσεν δήλωσε: «Προφανώς κάποιος είναι χαρούμενος όταν τα πράγματα λειτουργούν τόσο καλά, έχοντας επίσης εν μέρει την ευθύνη για αυτή τη μεταγραφή. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι».