Λέβερκουζεν: Ο Τσάμπι Αλόνσο και η ρήτρα αποχώρησης

Υπάρχει έντονη φημολογία για αποχώρηση του Τσάμπι Αλόνσο το επόμενο καλοκαίρι από την Λέβερκουζεν. Οι φήμες κάνουν λόγο για ειδική ρήτρα στο συμβόλαιό του που αφορά Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου.

Η Λέβερκουζεν είναι εντυπωσιακή και αήττητη την φετινή χρονιά μετά από δεκαεπτά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει δεκαέξι νίκες και μια ισοπαλία στο Μόναχο με την Μπάγερν και ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι πρωτοπόρος της Μπούντεσλιγκα.

Ο Τσάμπι Αλόνσο είναι περιζήτητος προπονητής. Τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι υπάρχει ειδική ρήτρα στο συμβόλαιό του η οποία αφορά μόνο τρεις ομάδες που είναι οι ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε στην καριέρα του Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου.

Αυτές οι ομάδες μπορούν να τον αποκτήσουν με ένα ποσό ανάμεσα στα δεκαπέντε με δεκαοκτώ εκατομμυρια Ευρώ. Ο Γενικός διευθυντής της Λέβερκουζεν Φερνάντο Κάρο μίλησε στην Liverpool Echo για την φημολογούμενη ρήτρα και τον προπονητή Τσάμπι Αλονσο.

“Δεν είναι απαραίτητο να είναι γραπτή η ρήτρα. Με τον Τσάμπι Αλόνσο έχουμε εξαιρετική σχέση και ξέρει ότι είμαστε ένα σοβαρό κλαμπ. Στο τέλος της ημέρας, δεν υπάρχει περίπτωση να πιέσουμε κάποιον να μείνει στην ομάδα μας αν δεν θέλει. Θέλουμε να είναι τόσο χαρούμενος και τόσο ικανοποιημένος μαζί μας που να θέλει πραγματικά να μείνει και αυτός είναι ο στόχος. Δεν υπάρχει κάτι στα χαρτιά (για τις πρώην ομάδες του) αλλά μερικές φορές οι συμφωνίες που δεν είναι γραμμένες παραμένουν συμφωνίες. Ξέρουμε ότι αν θέλει να φύγει στο μέλλον θα μπορέσουμε να το συζητήσουμε και ελπίζω η όποια συζήτηση γίνει να αφορά την θέλησή του να μείνει στην Λέβερκουζεν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.