Λέβερκουζεν: Νέο συμβόλαιο για Ρόλφες

Η Λέβερκουζεν ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τεχνικό διευθυντή Ζίμον Ρόλφες ως το καλοκαίρι του 2028.

Η υπέροχη φέτος Λέβερκουζεν στήθηκε με υπομονή, επιμονή και την άφιξη ενός καλού προπονητή όπως είναι ο Τσάμπι Αλόνσο. Υπεύθυνος για το μεγαλύτερο κομμάτι όλων αυτών ο Τεχνικός διευθυντής Ζιμον Ρόλφες, παλιός παίκτης της ομάδας, ο οποίος ανακοινώθηκε ότι επέκτεινε την συνεργασία του με τον σύλλογο ως το καλοκαίρι του 2028.

Στον 41χρονο αναγνωρίζεται και η εξαιρετική δουλειά που έκανε στις μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι. Γενικώς είναι υπεύθυνος για την βελτίωση της εικόνας του συλλόγου από το 2022 όταν και ανέλαβε την δουλειά μετά τον μύθο της ομάδας Ρούντι Φέλερ.

“Έχω μάθει πολλά εδώ και είμαι χαρούμενος που συνεισφέρω στην πρόοδο της ομάδας μαζί με αφοσιωμένους επαγγελματίες συναδέλφους μου. Έχουμε ήδη πετύχει πολλά τα τελευταία χρόνια και η ποιότητά μας έχει αυξηθεί εντός και εκτός γηπέδου. Η Λέβερκουζεν έχει πλέον και προσφέρει όσα απαιτεί ένα απαιτητικό, σύγχρονο και πεινασμένο για επιτυχίες σωματείο. Μου αρέσει να δουλεύω σε τέτοιο περιβάλλον. Για αυτό είμαι ευχαριστημένος με την επέκταση της συνεργασίας μας” δήλωσε ο Ρόλφες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.