Οι Κίνγκσλεϊ Κομάν και Νουσάιρ Μαζραουί θα μείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης το επόμενο διάστημα, όπως επιβεβαίωσε ο Τόμας Τούχελ.

Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως οι δυο παίκτες θα μείνουν εκτός αγωνιστικών χώρων για αρκετές εβδομάδες. Οι δυο παίκτες τραυματίστηκαν στην εκτός έδρας νίκη 1-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση με τη Βόλφσμπουργκ, πριν τη χειμερινή διακοπή του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ο Τούχελ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αυτά είναι δύσκολα παιχνίδια. Αυτοί οι δύο τραυματισμοί στη δεξιά πλευρά μας πλήγωσαν. Και οι δύο είναι βασικοί και οι δύο έχουν παίξει πολύ καλά από την αρχή της σεζόν. Θα μείνουν εκτός για εβδομάδες».

Στη συνέχεια, ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στο γερμανικό πρωτάθλημα: «Θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά αναγνωρίζουμε την ποιότητα της άλλης ομάδας. Δείξαμε απέναντι στη Γιουνάιτεντ αυτό που δεν είχαμε καταφέρει να δείξουμε απέναντι στη Φρανκφούρτη την περασμένη εβδομάδα. Αν δεν ταιριάξουμε με το πνεύμα και την ένταση της Στουτγάρδης, τότε η ατομική ποιότητα δε θα κάνει τη διαφορά. Υπάρχει αντίδραση για την ήττα της περασμένης εβδομάδας και θέλουμε να το δείξουμε και την Κυριακή».