Ο Λιρόι Σανέ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χάρι Κέιν.

Ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου τόνισε πως ο Άγγλος επιθετικός είναι ο κορυφαίος αυτή τη στιγμή στον κόσμο και πως δεν υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές αυτή στη στιγμή που έχουν την ικανότητα στο σκοράρισμα, όπως αυτός. Παράλληλα, ο παίκτης των Βαυαρών δήλωσε πως έχει καλή συνεργασία με τον Κέιν στον αγωνιστικό χώρο.

Χαρακτηριστικά, ο Σανέ δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα «Bild»: «Ο Χάρι Κέιν είναι ένας απίστευτος παίκτης, είναι μεγάλη χαρά να παίζω δίπλα του. Έχει μια απίστευτη κατανόηση του παιχνιδιού. Γνωρίζουμε ποιες κινήσεις έχουμε προπονήσει, γνωρίζουμε σε ποιους χώρους κινείται ο καθένας μας. Αλλά μερικές φορές πρέπει να αντιδράσουμε στην κατάσταση, γιατί μπορεί να συμβούν πράγματα που δε συζητήσαμε».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Αυτή είναι η ενστικτώδης αντίδραση. Για παράδειγμα, όταν τρέχω προς τα αριστερά, ξέρει ότι πρέπει να πάει προς τα δεξιά. Συμπληρώνουμε καλά ο ένας τον άλλον. Είναι απλά ένας απίστευτος επιθετικός, ένας από τους καλύτερους στον κόσμο, αν όχι ο καλύτερος».