Βόλφσμπουργκ: Σάλος για την επίθεση στη σύζυγο του Γενς

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκληθεί στη Γερμανία, από την επίθεση που δέχτηκε η σύζυγος του Μόριτς Γενς.

Η Στέφανι είχε πάει να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Βόλφσμπουργκ με την Ουνιόν Βερολίνου και αποφάσισε να θηλάσει τον γιο της. Ένας ηλικιωμένος φίλαθλος των γηπεδούχων κινήθηκε προς το μέρος της και της επιτέθηκε λεκτικά, επειδή αποφάσισε να θηλάσει το παιδί της. Μάλιστα, εκτόξευσε ένα παιχνίδι του μικρού, όταν η σύζυγος του Γενς αποχώρησε από την εξέδρα. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως η ασφάλεια του γηπέδου δεν την προστάτευσε από τη συγκεκριμένη επίθεση.

Η Στέφανι έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Το 2024, μια γυναίκα δεν μπορεί ακόμα να αισθάνεται ασφαλής να θηλάσει σε ένα “οικείο περιβάλλον” όπως μια οικογενειακή περιοχή σταδίου. Κανένας από τους ανθρώπους που ζήτησα βοήθεια δεν έκανε τίποτα. Δυστυχώς, ζούμε σε μια κοινωνία που, όχι μόνο δεν καταδικάζει, αλλά και προστατεύει αυτούς τους τύπους ανίδεων ανθρώπων».

Η Ουνιόν Βερολίνου στάθηκε στο πλευρό της συζύγου του Γενς μέσω ανακοίνωση: «Λυπούμαστε πολύ για αυτό το θέμα και προωθήσαμε την καταγγελία σας στον επικεφαλής της υπηρεσίας ασφαλείας μας. Οι γυναίκες πρέπει να μπορούν να θηλάζουν τα μωρά τους παντού χωρίς παρενόχληση. Ειδικά σε οικογενειακό χώρο. Προσπαθούμε να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, σας ευχαριστούμε που το μοιραστήκατε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.