Ρεάλ Μαδρίτης: Η αποχώρηση ενός μεγάλου!

Ένας από τους πιο επιτυχημένους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από την ενεργό δράση!

Ο λόγος για τον Τόνι Κρόος, ο οποίος ανακοίνωσε ότι μετά το Euro του καλοκαιριού κρεμά τα παπούτσια του!

Ο 34χρονος Γερμανός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, αποχαιρετά μετά από 10 χρόνια το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», έχοντας πλέον άλλο ένα παιχνίδι με τη φανέλα των «μπλάνκος», τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, απέναντι στη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο Κρόος, κατέκτησε με τη Ρεάλ 4 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο και 4 Σούπερ Καπ Ισπανίας, μαζί με τέσσερα Τσάμπιονς Λιγκ, 3 Σούπερ Καπ Ευρώπης και 4 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

Επίσης, προηγουμένως με την Μπάγερν είχε 3 πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα, 1 Σούπερ Καπ Γερμανίας, όπως και 1 Τσάμπιονς Λιγκ, 1 Σούπερ Καπ Ευρώπης και 1 Παγκόσμιο Συλλόγων.

Φυσικά, με την Εθνική Γερμανίας, στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής, στη Βραζιλία το 2014.

Αναλυτικά τι ανέφερε μέσω social media:

«17 Ιουλίου 2014, η ημέρα της παρουσίασής μου από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η μέρα που άλλαξε τη ζωή μου. Τη ζωή μου ως ποδοσφαιριστή, αλλά πάνω από όλα ως άνθρωπο. Ήταν η αρχή μιας νέας ζωής στον μεγαλύτερο σύλλογο στον κόσμο Σήμερα, μετά από 10 χρόνια, στο τέλος της σεζόν, αυτή η ζωή φτάνει στο τέλος της.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη συναρπαστική και επιτυχημένη δεκαετία!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο Φλορεντίνο Πέρεθ, τον σύλλογο και όλους όσους με υποδέχτηκαν με ανοιχτή καρδιά και με εμπιστεύτηκαν. Αλλά πάνω από όλα θέλω να σας ευχαριστήσω, αγαπητοί οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης, για την αγάπη και την υποστήριξή σας από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία.

Παράλληλα, αυτή η απόφαση σημαίνει ότι η καριέρα μου ως ενεργός ποδοσφαιριστής θα τελειώσει αυτό το καλοκαίρι μετά το Euro. Όπως έλεγα πάντα, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι και θα είναι η τελευταία μου ομάδα.

Σήμερα είμαι χαρούμενος και περήφανος που βρήκα στο μυαλό και στην καρδιά μου την κατάλληλη στιγμή για αυτή την απόφαση. Η φιλοδοξία μου ήταν πάντα να τελειώσω την καριέρα μου στην κορυφή του επιπέδου μου. Από αυτή τη στιγμή, υπάρχει μόνο μια κυρίαρχη σκέψη στο μυαλό μου και τίποτα δεν πρόκειται να με χωρίσει από αυτή: Πάμε για το 15ο!!! HALA MADRID ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.