Σαν Πάουλι: Επέκταση συνεργασίας για Σάλιακα

Η Σαν Πάουλι επέκτεινε την συνεργασία της με τον διεθνή Έλληνα δεξιό μπακ Μανώλη Σάλιακα.

Το συμβόλαιο του Μανώλη Σάλιακα με την Σαν Πάουλι έληγε στα μέσα της σεζόν 24/25 και οι πειρατές αποφάσισαν να επεκτείνουν την συνεργασία τους με τον Έλληνα δεξιό μπακ.

Ο Σάλιακας μετακόμισε στην Σαν Πάουλι από τον ΠΑΣ Γιάννινα το 2022 και φυσικά έχει γίνει βασικό μέλος της ομάδας. Συνολικά σε 69 αγώνες έχει 6 γκολ και 6 ασίστ ενώ στην περσινή χρονιά ανόδου από την δεύτερη στην πρώτη κατηγορία μέτρησε 2 γκολ και 2 ασίστ σε 31 ματς.

Έχω περάσει ήδη δυο ευχάριστα και επιτυχημένα χρόνια στην Σαν Πάουλι. Δεν είναι μυστικό ότι νιώθω άνετα στην ομάδα και την πόλη. Θέλω να ευχαριστήσω τους υπεύθυνους και τον κόσμο για την εμπιστοσύνη και την στήριξη. Τώρα ελπίζω να το ανταποδώσω με καλές εμφανίσεις” δήλωσε ο Σάλιακας.

Ο νέος κόουτς Μπλέσιν μίλησε για τον διεθνή Έλληνα: “Είναι βασικός από την ημέρα που ήρθε και έχει παίξει μεγάλο ρόλο στην θετική εξέλιξη των τελευταίων δύο χρόνων. Με το δραστήριο αγωνιστικό στυλ, είναι σημαντικός σε επίθεση και άμυνα. Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί”.

Ο αθλητικός διευθυντής Αντρέας Μπόρνεμαν πρόσθεσε: “Την προηγούμενη διετία, ο Μανώλης έχει εκπληρώσει τις προσδοκίες που είχαμε από αυτόν όταν τον αποκτήσαμε. Συνεχώς αποδίδει σε υψηλό επίπεδο, εξελίχθηκε τακτικά και επέστρεψε στην Εθνική ομάδα του. Για αυτό είμαστε ικανοποιημένοι που συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε την συνεργασία μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.