Γκλάντμπαχ: «Αντίο» με δάκρυα από παγκόσμιο πρωταθλητή! (video)

Η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, αποχαιρέτισε μία από τις «σημαίες» της.

Ο Κρίστοφ Κράμερ, έλυσε τη συνεργασία του με την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, έναν χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του.

Ο 33χρονος μέσος, αγωνίστηκε συνολικά με την ομάδα της Βundesliga για δέκα σεζόν. Αρχικά, την περίοδο 2013-15, ως δανεικός από την Μπάγερ Λεβερκούζεν – από την οποία είχε ξεκινήσει την καριέρα του – και στη συνέχεια από το 2016 έως την περασμένη περίοδο, όπου αγωνίστηκε μόλις 252′.

Ο Κράμερ, κατέγραψε συνολικά 288 εμφανίσεις με την Μπορούσια, ενώ φορώντας τη φανέλα της, κέρδισε θέση στην Εθνική Γερμανίας, για την τελική φάση του Μουντιάλ 2014, στη Βραζιλία.

Εκεί, αν και δεν είχε δηλωθεί στην ενδεκάδα, ξεκίνησε βασικός στον τελικό με την Αργεντινή, λόγω τραυματισμού του Σάμι Κεντίρα στο ζέσταμα. Δεν έμελλε όμως να τελειώσει το παιχνίδι, καθώς υπέστη διάσειση, μετά από σύγκρουση με τον Εζεκίελ Γκαράι. Ωστόσο συνέχισε να αγωνίζεται για 14 λεπτά, πριν γίνει αλλαγή όταν μέσα σε σύγχυση, ρώτησε τον διαιτητή Νίκολα Ριτσόλι, αν το ματς στο οποίο αγωνιζόταν, ήταν ο τελικός!

«Δεν θυμάμαι τίποτα από το πρώτο ημίχρονο. Πώς έφτασα στα αποδυτήρια, δεν το ξέρω», θα έλεγε μετά το παιχνίδι, στο οποίο η Γερμανία κέρδισε 1-0 και κατέκτησε το τρόπαιο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Στο πρώτο του παιχνίδι ως παγκόσμιος πρωταθλητής με την Γκλάντμπαχ, πέτυχε γκολ ισοφάρισης στις καθυστερήσεις αγώνα Bundesliga με τη Στουτγκάρδη, όμως λίγες εβδομάδες μετά έγινε και πάλι θέμα συζήτησης, όταν σημείωσε ένα από τα πιο κωμικά αυτογκόλ στην ιστορία του πρωταθλήματος, με λόμπα προς τον τερματοφύλακά του από τη σέντρα!

Ο Κράμερ, αποχαιρέτισε την Γκλάντμπαχ με video στα social media, στο οποίο αρχικά, κάνει πλάκα ότι ανανέωσε για άλλα δύο χρόνια!

«Μερικές φορές λέω τρελά πράγματα όταν είμαι θλιμμένος και είμαι πολύ θλιμμένος αυτή τη στιγμή. Είχα αποφασίσει να μην κλάψω, αλλά δεν μπορώ να το αποφύγω αυτή τη στιγμή», είπε ο 33χρονος και φυσικά…δάκρυσε, ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε συμπαίκτες, νέους και παλιούς, όπως τον Τόνι Γιάντσκε, τον οποίον «έδωσε» για τις «τόσες πολλές πουτίγκες που έφαγε όλα αυτά τα χρόνια»!

Τέλος, ο Κράμερ, τόνισε ότι πήγαινε κάθε μέρα στην προπόνηση με χαμόγελο, ενώ δήλωσε περήφανος που μπόρεσε να παίξει ποδόσφαιρο για τους οπαδούς της Μπορούσια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.