Μπόχουμ – Γκλάντμπαχ 0-2: Πρώτη νίκη με καλή εμφάνιση (highlights)

Η Γκλάντμπαχ επικράτησε εκτός έδρας της Μπόχουμ πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη της σεζόν και τέταρτη διαδοχική κόντρα στην ομάδα της κοιλάδας του Ρουρ.

Οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση και όρεξη στο πρώτο ημίχρονο για ν΄ανοίξουν το σκορ αλλά και για να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Η Μπόχουμ απείλησε στο 8 με τον Σισοκό νκαι στο 16 με τον Χόφμαν και μέχρι το 20 είχε τον έλεγχο του αγώνα.

Η Γκλάντμπαχ ωστόσο μετά από εκείνο το σημείο και έπειτα κατάφερε να βρει τα πατήματά της και να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο. Στο 25 ο πρώην παίκτης της Μπόχουμ, ο Στέγκερ, άγγιξε το γκολ με τον Σισοκό να διώχνει επάνω στη γραμμή!

Η Μπόχουμ μπήκε εξίσου δυνατά και στο δέυτερο ημίχρονο με στόχο να φτάσει στο γκολ, που θα ήταν και το πρώτο της σεζόν. Την ώρα ωστόσο που πίεζε και απειλούσε η Γκλάντμπαχ είχε δοκάρι με τον Ονορά στο 55 και μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, ο Κλάιντινστ λίγο έλλειψε να εκμεταλευτεί το λάθος του Ντρέβες για να σκοράρει.

Το γκολ ήρθε από σπουδαία ανάπτυξη που ξεκίνησε από την άμυνα, στο 67! Ο Ονορά έδωσε έτοιμο γκολ στον Κάιντινστ για το 0-1! Οι δύο παίκτες συνεργάστηκαν ξανά στο 78 με τον Κλάιντινστ να έχει ασίστ και γκολ ο Ονορά για το τελικό 0-2! Η Μπόχουμ είχε δοκάρι με τον Βίτεκ στο 84.

Μπόχουμ: Ντρέβες, Πάσλακ, Μέντιτς(81΄Έρμαν), Μάσοβιτς, Βίτεκ, Λοσιλά(46΄Μποαντού), Ντε Βιτ, Σισοκό(80΄Πάνεβικ), Μπέρο, Χόφμαν(65΄ΝΤάσνερ), Μπροζίνσκι(46΄Μπαλντέ)

Γκλάντμπαχ: Όμλιν, Νετς(87΄Λάινερ), Ελβέντι, Ιτακούρα, Σκάλι, Βάιγκλ, Σάντερ(68΄Χακ), Πλεά(68΄Πλεά), Στέγκερ, Ονορά(82΄Ενγκουμού), Κλάιντινστ(82΄Τσαντσάρα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.