Άιντραχτ – Χόφενχαϊμ 3-1: Εύκολα και ωραία, με κορυφαίο τον Μαρμούς (highlights)


Έχοντας ως κορυφαίο παίκτη του γηπέδου τον Ομάρ Μαρμούς η Άιντραχτ επικράτησε της Χόφενχαϊμ με 3-1 και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί σε όλο το παιχνίδι, αλλά κυρίως στο πρώτο μέρος ήταν επιβλητικοί απέναντι στην ομάδα του Ματαράτσο, όταν και προηγήθηκε με 2-0. Ο Αιγύπτιος ήταν απολαυστικός από τα αριστερά της επίθεσης της ομάδας του Τόπμελερ με τα δύο γκολ να αρχίζουν να “χτίζονται” από τα δικά του πόδια. Το 1-0 έγινε στο 24ο λεπτό όταν η Χόφεναχάιμ πάτησε περιοχή με καλές προϋποθέσεις, όμως ο Γκάιγκερ δεν σούτερ αλλά θέλησε να πασάρει, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βγάλει ένα εντυπωσιακό επιθετικό τρανζίσιον η Άιντραχτ με τους Μαρμούς και Εκιτικέ να φεύγουν ταχύτατα, ο Αιγύπτιος πάσαρε άψογα, ο Γάλλος πέρασε και τον Μπάουμα και άνοιξε το σκορ.

Το 2-0 έγινε από τα πόδια του Λάρσον, με εξαιρετικό πλασέ, αλλά πρώτα έπρεπε και πάλι ο Μαρμούς να κάνει την κούρσα να περάσει όποιο εμπόδιο βρήκε μπροστά του να πασάρει στον Εκιτικέ κι εκείνος να βγάλει μαγική ασιστ στον σκόρερ για να βάλει γερές βάσεις νίκης.

Στο δεύτερο μέρος η Χόφενχάιμ προσπάθησε να σταματήσει τον Μαρμούς βάζοντας στο ματς τον Χράνατς μόνο και μόνο για να τον… κλωτσάει σε κάθε φάση, ενώ σε μία από τις ελάχιστες επιθέσεις της κατάφερε να μειώσει στο σκορ με τον Κράμαριτς, ο οποίος έβαλε το πιο εύκολο γκολ της καριέρας του. Έμεινε “καρφωμένη” στο έδαφος η άμυνα των γηπεδούχων στο γύρισμα του Γκάιγκερ, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και από τον Τραπ που μπερδεύτηκε από τον Κοχ που δεν έδιωξε και σε κενή εστία έγινε το 2-1. Όμως η Άιντραχτ δεν είπε την τελευταία της λέξη και σε μία από τις πολλές της επιθέσης κατάφερε να κάνει το 3-1 ύστερα από σπουδαία πάσα του Γκέτσε στον Μαρμούς ο οποίος πλάσαρε τον Μπάουμαν για το τελικό σκορ της αναμέτρησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.