Μπάγερν Μ. – Φράιμπουργκ 2-0: Ημέρα Τόμας Μίλερ (highlights)

Την ημέρα που ο Τόμας Μίλερ έγινε πρώτος σε συμμετοχές στην ιστορία της Μπάγερν Μονάχου σε ολες τις διοργανώσεις (710) πέτυχε και το γκολ νούμερο 150 της καριέρας του στην Μπούντεσλιγκα για να δώσει στους Βαυαρούς τη νίκη με 2-0 στο δύσκολο ματς με την Φράιμπουργκ.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν παρουσίασε κάτι εντυπωσιακό στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου. Κράτησε την μπάλα αρκετή ώρα αλλά δεν είχε ιδέες.

Την λύση την βρήκε με πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής Ντίνγκερτ σε χέρι του Ρόζενφελντερ και το έκανε γκολ ο Χάρι Κέιν για το 1-0 (38′). Ο Άγγλος σκόραρε απέναντι και στην τελευταία ομάδα που είχε αντιμετωπίσει και δεν είχε βρει δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Φράιμπουργκ βγήκε με διάθεση να ενοχλήσει τους Βαυαρούς και το κατάφερε αλλά ο Νόιερ δις έδιωξε την μπάλα πριν απειληθεί σοβαρά (57′, 60′).

Στο 59ο λεπτό μπήκε στο γήπεδο ο Τόμας Μίλερ και έγραψε ιστορία καθώς έφτασε τις 710 συμμετοχές. Προσπέρασε τον Ζεπ Μάιερ και είναι πλέον ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

Μετά από δεκαεννέα λεπτά πέτυχε με εξαιρετικό τρόπο το 2-0 και έγινε ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία της Μπάγερν Μονάχου με 150 γκολ στην Μπούντεσλιγκα πίσω από Ρούμενιγκε (162), Λέβαντοβσκι (238) και τον αείμνηστο Γκερντ Μίλερ (365).

Στις καθυστερήσεις του αγώνα η Φράιμπουργκ κέρδισε πέναλτι αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε από την άσπρη βούλα με τον Χέλερ να στέλνει την μπάλα άουτ.

Μπάγερν Μ.: Νόιερ – Κίμιχ, Κιμ, Ουπαμεκανό (89′ Γκορέτσκα), Γκερέιρο – Πάβλοβιτς (74′ Παλίνια), Μουσιάλα (74′ Λάιμερ) – Ολίσε (59′ Τ. Μίλερ), Τελ (59΄ Κομάν), Γκνάμπρι – Κέιν

Φράιμπουργκ: Φ. Μίλερ – Κούμπλερ (81′ Όγκμπους), Ρόζενφελντερ, Λίνχαρτ, Γκούντερ (81′ Μακένγκο) – Έγκεσταϊν, Όστερχαγκε (72′ Χέλερ) – Ντόαν, Ρελ (63′ Σάλαϊ), Γκρίφο (63′ Ντίνκτσι)- Ανταμού


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.