Χόφενχαϊμ-Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-4: Έπαιξε ως πρωταθλήτρια! (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Με κορυφάιο τον Μπόνιφεϊς (2 γκολ, 1 ασίστ) η Λεβερκούζεν πέρασε από την έδρα της Χόφενχαϊμ δείχνοντας πως συνήλθε άμεσα μετά την ήττα από τη Λειψία.

Στο πρώτο ημίχρονο από την αρχή η πρωταθλήτρια μπήκε δυνατά με διάθεση να “καθαρίσει” το παιχνίδι και στο πρώτο ημίωρο είχε καταφέρει να το έχει εκεί που το θέλει. Ο Τεριέ στο 17΄ άνοιξε το σκορ ύστερα από μια τρομερή επίθεση που ξεκίνησε από τον Χράντετσκι με την Χόφενχαϊμ να περιμένει με την άμυνα της στη σέντρα.

Το 0-2 ήρθε από τον Μπόνιφεϊς σε αντίστοιχη περίπτωση με την Χόφενχαϊμ ψηλά στο γήπεδο και με τον επιθετικό της Μπάγερ να εκμεταλλεύεται το γεγονός και μετά από μια τρίπλα να εκτελεί τον Μπάουμαν διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του. Από το σημείο αυτό κι έπειτα η ομάδα του Τσάωι Αλόνσο έδειξε την αμυντική αστάθεια που έδειξε και στα προηγούμενα παιχνίδια.

Έτσι η Χόφενχαϊμ βγήκε μπροστά, είχε κάποιες τελικές και στο 37′ μείωσε με το Μπερίσα σε φάση που η άμυνα των φιλοξενούμενων δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν μια σέντρα ρουτίνας. Στη συνέχεια η Μπάγερ ξύπνησε και είχε σπουδαίες στιγμές ως το τέλος του πρώτου μέρους με τον Μπάουμαν να κρατά το σκορ στα επίπεδα του 1-2 και με αυτό οι δύο ομάδες να μπαίνουν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λεβερκούζεν μπήκε συγκεντρωμένη στο ματς, κράτησε τη μπάλα στα δικά της πόδια για να νιώθει ασφάλεια και με επαγγελματικό τρόπο “κλείδωσε” τη νίκη. Πρώτα στο 69′ κέρδισε πέναλτι όταν Βιρτς, Τεριέ και Γκριμάλντο έκρυψαν τη μπάλα με τον Βιρτς να ευστοχεί στο 72′. Τρία λεπτά ήρθε ένα υπέροχο ακόμα γκολ από τον Μπόνιφεϊς που ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης με δύο γκολ και μια ασίστ.

  • Πρόβλημα για την Χόφενχαϊμ πιο σημαντικό και από τη βαριά ήττα είναι ο τραυματισμός του Κράμαριτς, ο οποίος για την ομάδα του Ματαράτσο είναι αναντικατάστατος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.