Λειψία – Ουνιόν Βερολίνου 0-0: Φύλακας «Άγγελος» ο Ρόνοβ! (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Ισόπαλο χωρίς γκολ τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα σε Λειψία και Ουνιόν Βερολίνου για την τρίτη αγωνιστική της Bundesliga.

Η Λειψία μετά την εντυπωσιακή νίκη της κόντρα στη Λεβερκούζεν, σπάζοντας της το αήττητο σερί, ήθελε μια ακόμη κόντρα στην Ουνιόν για να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι είχαν τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο, την κατοχή, τον έλεγχο της μπάλας και τις ευκαιρίες αλλά αυτό που τους έλειψε ήταν το γκολ που θα τους έδιωχνε το άγχος από τα πόδια.

Στον αντίποδα, η Ουνιόν, βλέποντας τον χρόνο να κυλά και να μη δέχεται γκολ αλλά και ούτε κλασικές ευκαιρίες από τους γηπεδούχους, τότε έχτιζε ψυχολογία.

Στο δεύτερο ημίχρονο μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν την αντίπαλη εστία και θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει για να πάρουν το τρίποντο. Η Λειψία είχα δοκάρι με τον Σίμονς στο 68 ενώ στο 72 κέρδισε πέναλτι ο Οπέντα, το οποίο δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ για να προηγηθεί με τον Ρόνοφ να απομακρύνει. Ο Οπέντα, είχε χάσει πέναλτι και με το Βέλγιο κόντρα στο Ισραήλ.

Λειψία: Γκουλάτσι, Χερτράουντα(88΄Μπιτσιαμπού), Λουκεμπά, Κλόστερμαν, Χέντριχς(79΄Μπάουμγκαρτνερ), Αινταρά(66΄Βερμίερεν), Καμπλ(88΄Πόουλσεν), Ραουμ, Σέσκο(66΄Νούσα), Σίμονς, Οπέντα

Ουνιόν Βερολίνου: Ρόνοβ, Λέιτεμ Φογκτ, Ντούκι, Χάμπερερ, Κεντίρα, Ρότε(81΄Κβέρφελντ), Μπένες(56΄Φερτέσεν), Σέφα, Χόλερμπαχ(69 Τζονγκ), Σκάρκε(56΄Τζόρνταν)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.