Koμπανί: Απάντηση – καταπέλτης για το αν είναι κατάλληλος για την Μπάγερν!

Videos που αξίζει να δείτε

Τι είπε ο Βέλγος, όταν τον ρώτησαν αν έχει πέσει στα βαθιά!

Η Μπάγερν Μονάχου, κέρδισε χθες 9-2 την Ντίναμο Ζάγκρεμπ και έγινε η πρώτη ομάδα που πετυχαίνει εννέα γκολ σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Βινσέντ Κομπανί, ήταν στον πάγκο των Βαυαρών γι’ αυτό το ματς – ρεκόρ, όμως, ακόμα δεν έχει πείσει ότι είναι ο κατάλληλος να επαναφέρει την ομάδα στους τίτλους, μετά την περσινή αποτυχημένη σεζόν.

Ο 38χρονος Βέλγος, πέρασε από τον πάγκο της Άντερλεχτ, πριν μετακομίσει στην Μπέρνλι, την οποία ανέβασε στην Πρέμιερ Λιγκ από την Τσάμπιονσιπ, αλλά υποβιβάστηκε την περσινή σεζόν από τα «σαλόνια».

Έτσι, η επιλογή της Μπάγερν να τον προσλάβει το καλοκαίρι, προκάλεσε συζητήσεις.

Ο Κομπανί, ρωτήθηκε μετά τη χθεσινή νίκη, αν νιώθει ότι είναι έξω από τα νερά του στο Μόναχο και η απάντησή του ήταν εμφατική:

«Θα ήθελα να εμβαθύνω σε αυτή την ερώτηση. Είναι μία απλή δουλειά. Μου αρέσει να δουλεύω με τους παίκτες, προσπαθώ να βελτιώνομαι. Θα μπορούσα να σας δώσω μία βαθιά απάντηση, αλλά αυτή η ερώτηση δεν το αξίζει. Αλλά θα σας πω κάτι σύντομο για να σας αποδείξω κάτι. Γεννήθηκα στις Βρυξέλλες, ο πατέρας μου ήταν πρόσφυγας από το Κονγκό. Ποιες πιθανότητες είχα να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ, να κερδίσω κάτι ως παίκτης, να παίξω στην Εθνική ομάδα; Η πιθανότητα ήταν 0.0%. Τώρα είμαι προπονητής. Σταματά κανείς να πιστεύει στον εαυτό του λόγω αυτών που λένε οι άλλοι; Η σωστή νοοτροπία, είναι να συνεχίζεις και στο τέλος, αν αποτύχεις, απέτυχες, αν επιτύχεις, πέτυχες. Αλλά μπορείς πάντα να βελτιωθείς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.