Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν Μονάχου 0-5: Βαυαροί… 4×4 (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Σαν... σίφουνας πέρασε από τη Βρέμη η Μπάγερν Μονάχου, καθώς «σκόρπισε» με 5-0 τη Βέρντερ και έχει το απόλυτο στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της Bundesliga.

Οι Βαυαροί ήταν εντυπωσιακοί και άκρως αποτελεσματικοί, όπως και στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής στο Κίελο, φτάνοντας ξανά σε μία ευρεία νίκη.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μάικλ Ολίσε, ο οποίος βρήκε δύο φορές δίχτυα. Ο νεαρός χαφ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 23’, με τον Μουσιάλα εννιά λεπτά αργότερα να διαμορφώνει το σκορ του πρώτου ημιχρόνου (2-0).

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 57’ ήταν η σειρά του Χάρι Κέιν να βρει δίχτυα, για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ μέχρι το 65’ η Μπάγερν πέτυχε δύο ακόμη γκολ. Ο Ολίσε στο 60’ επέστρεψε στον… χορό των τερμάτων και πέντε λεπτά αργότερα ο Γκνάμπρι διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

Στο τελευταίο 20λεπτο οι Βαυαροί κατέβασαν… ταχύτητα, αφού είχαν κάνει και με το παραπάνω τη δουλειά, φτάνοντας με σχετική άνεση σε μία ακόμη ευρεία νίκη στη φετινή Bundesliga.

Βέρντερ Βρέμης (Όλε Βέρνερ): Τσέτερερ, Πίπερ (79’ Μαλατίνι), Σταρκ, Γιουνγκ, Βάιζερ, Στάγκε (67’ Αλβερό), Λίνεν, Άγκου (87’ Ντεμάν), Σμιντ, Γκριλ (46’ Κον), Ντουκς (46’ Τοπ).

Μπάγερν Μονάχου (Βενσάν Κομπανί): Νόιερ, Λάιμερ (57’ Γκερέιρο), Ουπαμεκανό, Κιμ, Κίμιχ, Πάβλοβιτς (70’ Παλίνια), Ολίσε (70’ Σανέ), Μουσιάλα, Κομάν (57’ Γκνάμπρι), Κέιν (76’ Μίλερ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.