Λεβερκούζεν – Βόλφσμπουργκ 4-3: Κλασική ανατροπή με Μπόνιφεις στις καθυστερήσεις (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Συνηθισμένα πράγματα στο Λεβερκούζεν με τη Μπάγερ να γυρνά το ματς και με ακόμα μια τεσσάρα να ταξιδεύει στο Μόναχο με την ψυχολογία στα ύψη.

Η Βόλφσμπουργκ πήρε προβάδισμα μόλις στο 5ο λεπτό με το αυτογκόλ του Μουκιέλε (0-1) που έπαιξε για πρώτη φορά βασικός στην 11αδα. Η απάντηση ήρθε σχετικά γρήγορα με τον Φλόριαν Βιρτς να σκοράρει για ακόμα μια φορά (1-1, 14ο λεπτό). Πάνω κάτω η μπάλα, εξαιρετικός ρυθμός και η Λεβερκούζεν το γύρισε στο 32ο λεπτό με τη κεφαλιά του Τα (2-1). Η Βολφσμπουργκ όμως κατάφερε μέσα σε 9 λεπτά να πετύχει άλλα δύο γκολ και να διαμορφώσει το σκορ του ημιχρόνου υπέρ της. Ο Μπόρναουφ με κεφαλιά ισοφάρισε 2-2 στο 37ο λεπτό και στις καθυστερήσεις ο Σβάνμπεργκ με σουτ έξω από την περιοχή έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους Λύκους (2-3).

Μονότερμα στην επανάληψη η Λεβερκούζεν έψαξε φυσικά την πρώτη φετινή ανατροπή. Ο Ινκαπιέ ήρθε από τον πάγκο και μέσα σε τρία λεπτά ισοφάρισε με κεφαλιά μετά από το κόρνερ του Γκιμάλντο (3-3, 48ο λεπτό). Ο Γκέρχαρντ αποβλήθηκε για πάτημα στον Φρίμπονγκ, λίγο μετά την είσοδό του στο ματς, ο Τσάκα είχε δοκάρι με φοβερό σουτ, και στις καθυστερήσεις ο Βίκτορ Μπόνιφεις ερχόμενος και αυτός από τον πάγκο έδωσε τη λύση και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (4-3).

Η Λεβερκούζεν με τρίτη φετινή νίκη, ανέβηκε στους 9 βαθμούς και αντιμετωπίζει τη Μπάγερν στο Μόναχο ερχόμενη αγωνιστική, ύστερα υποδέχεται τη Μίλαν για τη 2η αγωνιστική του Champions League. H Βόλφσμπουργκ που δυσκολεύει τακτικά τη Λεβερκούζεν στην έδρα της, μένει στους τρεις βαθμούς μετά από τέσσερα ματς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.