Ντόρτμουντ – Μπόχουμ 4-2: Δεν χάνει τις Παρασκευές με σούπερ Γκιρασί (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Καταπληκτικό ''μίνι'' ντέρμπι στη Βεστφαλία με την Ντόρτμουντ να επιστρέφει στις νίκες με ανατροπή και σούπερ Γκιρασί (2 γκολ, κερδισμένο πέναλτι).

38 αγώνες αήττητη μετράει η Ντόρτμουντ στην έδρα της. 29η νίκη, έσπασε το ρεκόρ της Βέρντερ Βρέμης. Τελευταία φορά η Ντόρτμουντ έχασε από τη Σάλκε (0-1, το 2004).

Καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο με τη Μπόχουμ να σκοράρει δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά! Ο Μπέρο άνοιξε το σκορ (0-1, 16ο λεπτό) και ο Ολλανδός Ντε Βιτ πέτυχε το πρώτο του γκολ στη Γερμανία μετά το λάθος του Κόμπελ (0-2, 21ο λεπτό). Παγωμάρα και αποδοκιμασίες στο Βεστφάλεν από 80 χιλιάδες κόσμο, με την ομάδα του Νούρι Σαχίν να βγάζει αντίδραση και να δημιουργεί φάσεις για γκολ, που ήρθε τελικά με τον Γκιρασί να σκοράρει για δεύτερη σερί αγωνιστική και να βάζει το πρώτο του γκολ εντός έδρας (1-2, 44ο λεπτό).

Καταιγιστική Ντόρτμουντ στην επανάληψη κατάφερε να το γυρίσει και να επιστρέψει στις νίκες. Ο Γκιρασί (MVP) κέρδισε πέναλτι από τον Πάσλακ και ο Τσαν ισοφάρισε (2-2, 61ο λεπτό). Ο Γκιρασί έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 75ο λεπτό (3-2), για να έρθει ο Φέλιξ Ενμέτσα από τον πάγκο και να διαμορφώσει το τελικό σκορ (4-2, 81ο λεπτό). Δοκάρι είχε ο Εμρέ Τσαν στο 87ο λεπτό.

Μετά το βαρύ 5-1 από την Στουτγκάρδη, η Ντόρτμουντ γύρισε στις επιτυχίες και κάθισε στην 2η θέση πίσω από την Μπάγερν με 10 βαθμούς. Η Μπόχουμ παραμένει χαμηλά, χωρίς νίκη και με μόλις ένα βαθμό.

Ντόρτμουντ (Σαχίν): Κομπελ, Κόουτο, Άντον, Σλότερμπεκ, Ρίερσον (74′ Μπενσεμπαϊνί), Τσαν, Γκρος (75′ Ενμέτσα), Μπραντ (74′ Μπάιερ), Αντεγέμι, Γκίτενς (66′ Ντούρανβιλ), Γκιρασί

Μπόχουμ (Σαϊντλερ): Ντρέβες, Πάσλακ, Μέντιτς, Όερμαν, Βίτεκ, Σισοκό (82′ Κβάρτενγκ), Λοσιλιά, Μπέρο (82′ Μπαλντέ), Ντε Βιτ, Χόφμαν (72′ Μιγιόσι), Μποαντού (62′ Μπροσίνσκι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.