Λειψία – Άουγκσμπουργκ 4-0: Απολαυστική επέστρεψε στις νίκες (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Σπουδαία εμφάνιση για την ομάδα του Μάρκο Ρόζε, εξαιρετική εμφάνιση για τον Δημήτρη Γιαννούλη με τη φανέλα της Άουγκσμπουργκ.

Ένα εκρηκτικό 5λεπτο στο πρώτο μέρος με πρωταγωνιστή τον Σέσκο η Λειψία έβαλε τις βάσεις για μία άνετη νίκη επί της Άουγκσμπουργκ στην Red Bull Arena. Ο 21ετών Σλοβένος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτο με προσωπική ενέργεια, καθώς πήρε την μπάλα από την πάσα με το τακουνάκι του Οπεντά, την έφερε μπροστά του, πέρασε ένα αμυντικό και σούταρε με δύναμη στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία του Λάμπροβιτς. Το δεύτερο γκολ των ταύρων ήρθε ύστερα από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας με τελευταίο τον Ρόυμ που έκανε σέντρα ακριβείας για το κεφάλι του Σέσκο που δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.

Η Άουγκσμπουργκ που ήταν σε παθητικό ρόλο σε όλο το πρώτο μέρος σε μία από τις ελέχιστες επιθέσεις της κατάφερε με τον Γιαννούλη, που ήταν από τους καλύτερους των φιλοξενούμενων, να πατήσει περιοχή και να κερδίσει πέναλτι, καθώς ο Έλληνας άσος έκανε ωραία ντρίπλα και ο Χερτρούιντα τον ανέτρεψε.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χουβελέου όμως ο Γκουλάσι διάβασε καλά την κίνηση του σώματός του και έπεσε σωστά απόκρούοντας την μπάλα σε κόρνερ και κρατώντας το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η Λειψία μπήκε με το πόδι στο γκάζι και μόλις στα 40 δευτερόλεπτα κατάφερε να σκοράρει με εξαιρετική πάσα στον χώρο από τον Σίμονς, ο Οπεντά βγήκε μόνος του με τον Λάμπροβιτς, σε παρόμοια φάση με το πρώτο ημίχρονο (42′) μόνο που τώρα ο Κροάτης τερματοφύλακας δεν είχε απάντηση και το 3-0 ήταν μία εύκολη υπόθεση για τον Βέλγο.

Ο Σίμονς πετούσε φωτιές στο δεύτερο μέρος και στο 57ο λεπτό ήταν η σειρά του να σκοράρει ύστερα από τρομερή κούρσα του Ράουμ από τ’ αριστερά και σέντρα στην περιοχή, ο Σέσκο ακούμπησε την μπάλα, την έστρωσε στον Σίμονς που με δυνατό σουτ έκανε το τελικό 4-0.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.