Βόλφσμπουργκ-Στουτγκάρδη 2-2: Όρθια με Ουντάβ στις καθυστερήσεις! (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Η Στουτγκάρδη βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ και άλλες τόσες ισοφάρισε παίζοντας και με παίκτη λιγότερο από το 63ο λεπτό. Εξαιρετικός ο Κουλιεράκης με τη Βόλφσμπουργκ.

Στο πρώτο ημίχρονο η Στουτγκάρδη μπήκε στο ματς με στόχο να κρατήσει τη μπάλα στα δικά της πόδια αλλά η Βόλφσμπουργκ ευτύχησε να προηγηθεί στο 20ό λεπτό στην πρώτη της επίθεση με τον Βιντ από ασίστ του Αμούρα. Η Στουτγκάρδη κατάφερε να ισοφαρίσει με πέναλτι του Μιγιό στο 32ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αρκετά ώσπου ο διαιτητής Σβεν Γιαμπλόνσκι (ο οποίος σφύριξε πέρσι το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός) έδειξε άδικη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κάρατσορ αφήνοντας την Στουτγκάρδη με παίκτη λιγότερο. Στο 68΄ η Βόλφσμπουργκ εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και προηγήθηκε ξανά με τον Αμούρα σε φάση που ξεκίνησε από κλέψιμο του Κουλιεράκη στον Ουντάβ.

Στο 74′ ο Γιαμπλόνσκι θέλησε να ισορροπήσει με λάθος το λάθος στην αποβολή Κάρατσορ, αποβάλλοντας λανθασμένα τον Αμούρα. Μόνο που στην απευθείας κόκκινη μπορεί να επέμβει ο VAR όπως και έκανε αλλάζοντας την αποβολή σε κίτρινη κάρτα.

Έτσι η Στουτγκάρδη συνέχισε να παίζει με παίκτη λιγότερο και στις καθυστερήσεις κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ουντάβ ύστερα από ωραία σέντρα του Μίτελσταντ στο δεύτερο δοκάρι. Σα να αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.