Φράιμπουργκ- Ζανκτ Πάουλι 0-3: Τρίποντο με διπλό Σαάντ (Highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Την πρώτη της νίκη στην Bundesliga μετά από 13 χρόνια πανηγύρισε η Ζανκτ Πάουλι, η οποία επιβλήθηκε εκτός έδρας της Φράιμπουργκ με 3-0.

Οι νεοφώτιστοι με πρωταγωνιστή του Ελίας Σαάντ κατάφεραν να φτάσουν στην επικράτηση «αναγκάζοντας» τη Φράιμπουργκ στη δεύτερη ήττα τους στο πρωτάθλημα. Η πρώτη ήταν στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν με 2-0 τη δεύτερη αγωνιστική.

Η Ζανκτ Πάουλι είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τρεις ήττες και μόλις ένα γκολ υπέρ, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική κατέκτησε τον πρώτο της βαθμό μένοντας στο άκαρπο 0-0 με τη Λειψία. Η αγωνιστική της άνοδος, επιβεβαιώθηκε σήμερα με το διπλό που την ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας.

Ο Σαάντ άνοιξε το σκορ μόλις στο 12ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσια στο 41’ με τον Γκρίφο. Ο τελευταίος απέτυχε να ευστοχήσει στην εσχάτη των ποινών και σαν να μην έφτανε αυτό, η Φράιμπουργκ πήγε στα αποδυτήρια έχοντας δεχθεί και δεύτερο τέρμα από τον Αφολαγιάν (45’)

Έχοντας σημαντικό προβάδισμα υπέρ τους οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν άψογα τον αγώνα και στο δεύτερο 45λεπτο, σφραγίζοντας μάλιστα τη νίκη στο 72’ με το δεύτερο τέρμα του Σαάντ στο ματς…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.