Πιο κυνική, πιο αποτελεσματική η Άουγκσμπουργκ στο ματς που άνοιξε την 6η αγωνιστική στη Bundesliga, επιβλήθηκε 2-1 της Γκλάντμπαχ και την προσπέρασε στη βαθμολογία.

Ίσως στο καλύτερο του παιχνίδι με τη νέα του ομάδα, ο Δημήτρης Γιαννούλης ήταν εντυπωσιακός, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, σε έναν πολύ δημιουργικό ρόλο, ενώ απείλησε και σε τρεις περιπτώσεις τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Σε ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο με λίγες φάσεις, η Γκλάντμπαχ είχε τη συντριπτική κατοχή, αλλά ήταν άτολμη επιθετικά. Δημιούργησε την πρώτη της σημαντική φάση στο 31ο λεπτό, αλλά το αριστερό σουτ του Κλάιντινστ μέσα από την περιοχή δεν βρήκε στόχο. Λίγο αργότερα ο Γιαννούλης επιχείρησε το αριστερό σουτ και απομάκρυνε σε κόρνερ ο Νίκολας, για να έρθει το 1-0 στο 39ο λεπτό, με εκπληκτικό βολέ του Σλότερμπεκ, μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, σαν να παρακολουθήσαμε άλλο παιχνίδι, με γρήγορο ρυθμό κια πολλές φάσεις και με την Άουγκσμπουργκ να καταφέρνει να πετύχει το 2-0 στο 65ο λεπτό με τον Κλοντ-Μορίς, ο Γάλλος που σκόραρε μόλις οκτώ λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι. Το τελικό 2-1, έγραψε με ωραία κεφαλιά στο 72ο λεπτό ο Κλάιντινστ. Η Άουγκσμπουργκ έχει χτίσει μία εντυπωσιακή παράδοση, με μόλις μία ήττα στα 14 τελευταία εντός ματς απέναντι στα “πουλάρια”.