Η Βόλφσμπουργκ πανηγύρισε σημαντική νίκη στην έδρα της ασθμαίνουσας Μπόχουμ. Τρία δοκάρια οι "λυκοι". Βασικός ο Κουλιεράκης.

Η Βόλφσμπουργκ επικράτησε 1-3 της Μπόχουμ για την 6η αγωνιστική της Bundesliga και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μετά τις 31/8. Η Μπόχουμ δεν κατάφερε σε ακόμα ένα ματς να ξεφύγει απ’ τη μετριότητα και την έλλειψη αποτελεσματικότητας και έμεινε με έναν βαθμό στην κούρσα του γερμανικού πρωταθλήματος. Οι “λυκοι” βρήκαν δίκτυα στο 21′ με πολύ ωραια προσπάθεια του Τομάς, ύστερα από εξίσου σπουδαία ασίστ του Αμούρα (και pass to assist του Κουλιεράκη), ο οποίος μάλιστα δημιούργησε και το δεύτερο τέρμα των φιλοξενούμενων στο 37′ με σκόρερ τον Βιντ.

Το 0-2 ήταν ένα “βαρύ” σκορ για την Μπόχουμ, η οποία κλήθηκε να κάνει την υπέρβαση, ωστόσο αρκέστηκε σε φλυαρία μέσω της κατοχής μπάλας, βρίσκοντας βέβαια μπροστά της την πολυπληθή αμυντική γραμμή της Βόλφσμπουργκ. Στο 53′ ο Αμούρα είχε δοκάρι, ενώ οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 72′ με κοντινή προβολή του Μποαντού. Η Βόλφσμπουργκ βγήκε απ’ το “καβούκι” της και είχε δύο δοκάρια με τον νεοεισελθόντα (72′) Βίμερ στο 80′ και το 81′. Το γκολ που κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του Ραλφ Χάσενχουτλ ήρθε στο 88′, όταν ο Βιντ εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε ο Αμούρα. Ο Ντρέβες απέκορυσε αλλά ταυτόχρινα έστρωσε την μπάλα στον Βιντ, ο οποίος δεν αστόχησε και έγραψε το τελικό 1-3.

O Κωνσταντίνος Κουλιεράκης “έγραψε” την 5η συμμετοχή του με τη νέα του ομάδα, ενώ αυτό ήταν το 2ο συνεχόμενο 90λεπτο για τον Έλληνα αμυντικό, ο οποίος κάλυψε το αριστερό άκρο της άμυνας της Βόλφσμπουργκ.

Την επόμενη αγωνιστική η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται τη Βέρντερ Βρέμης, ενώ η Μπόχουμ δοκιμάζεται εκτός έδρας με τη Χόφενχαϊμ.