Με δύο “δώρα” των γηπεδούχων η Μάινζ κατάφερε να φύγει νικήτρια με 3-0 επί της Ζάνκτ Πάουλι στο Μίλεντορ Στάντιον.

Αρχικά μόλις στο 6ο λεπτό και από μία σέντρα, όχι καλή και χωρίς να μοιάζει ικανή να προβληματίσει η άμυνα των γηπεδούχων έχασαν εντελώς την φάση, δεν πήγε κανείς στην μπάλα, αλλά το μεγαλύτερο λάθος το έκανε ο Βάσιλι, ο τερματοφύλακας ο οποίος άργησε πολύ να βγει και όταν το έκανε έμεινε στατικός πίσω από τον Μπέρκαρντ που πετάχτηκε και πήρε την κεφαλιά προς τα πίσω στέλνοντάς της στα δίχτυα για το 1-0.

Το δεύτερο γκολ ήρθε δέκα αργότερα όταν ο Σμίθ έκανε λάθος πάσα στα 5 μέτρα με αποτέλεσμα να φύγει στην κόντρα ο Σιέμπ να τρέξει το μισό γήπεδο χωρίς κανείς να τον φτάσει να πλασάρει τον Βάσιλι και να κάνει το 2-0.

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους η Ζανκτ Πάουλι έκανε κάποιες καλές φάσεις μπροστά στην εστία της Μάινζ αλλά χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.

Στο δεύτερο μέρος η Μάινζ δεν είχε την διάθεση να πιέσει επιθετικά, ήταν όλη πίσω από τη σέντρα και αναχετούσε τις… εκατοντάδες κακές σέντρες των γηπεδούχων και στο 62ο λεπτό κατάφερε σε μία αντεπίθεση να βγάλει τον Μπέρκαρντ στην κόντρα, έτρεξε στο μισό γήπεδο, δεν τον στάματησε κανείς και από πλάγια θέση πλάσαρε τον Βάσιλι για το 3-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν κακοί σε όλα τα σημεία του γηπέδου και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, γνωρίζοντας δίκαια την ήττα.