Με έναν εκπληκτικό Μαρμούς, η Άιντραχτ πήρε ισοπαλία 3-3 από τη Μπάγερν στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής στη Bundesliga, με τον Αιγύπτιο να έχει δύο γκολ και μία ασίστ.

Μαγική εικόνα το πρώτο ημίχρονο στη Φρανκφούρτη, με τη Μπάγερν να έχει συντριπτική κατοχή μπάλας (70%), 12 τελικές προσπάθειες, αλλά να πηγαίνει στα αποδυτήρια ισόπαλη με την ομάδα του Τοπμέλερ, η οποία εκμεταλλεύτηκε δύο καλές αντεπιθέσεις και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μαρμούς, πέτυχε ισάριθμα γκολ.

Στο 15ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους Βαυαρούς ο Κιμ, για ν αισοφαρίσει στο 22΄ο Αιγύπτιος Μαρμούς, πρώτος σκόρερ με 7 τέρματα στη Bundesliga. Στο 35ο λεπτό ο Μαρμούς “σέρβιρε” για τον Εκιτικέ και ο νεαρός Γάλλος φορ πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Νόιερ για το 2-1. Τρία λεπτά αργότερα οι Βαυαροί έφτασαν στην ισοφάριση με τον Ουπαμεκανό. Οι δύο στόπερ πέτυχαν τα δύο γκολ για την ομάδα του Κομπανί.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ της Μπάγερν που έκανε ανατροπή στην ανατροπή με το 4ο γκολ του Ολίσε στο πρωτάθλημα, έλεγξε με ευκολία τον ρυθμό του αγώνα και δεν απειλήθηκε καθόλου, αλλά στη τελευταία φάση του ντέρμπι, μετά την κεφαλιά-πάσα του Ντινά-Εμπιμπέ, ο εκπληκτικός Ομάρ Μαρμούς, έγραψε το τελικό 3-3, φτάνοντας τα οκτώ γκολ στο πρωτάθλημα (με 3 ασίστ).