Η Φράιμπουργκ επικράτησε 3-1 της Άουγκσμπουργκ για την έβδομη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα και παρέμεινε ψηλά στην βαθμολογία.

Η Φράιμπουργκ είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης και απείλησε με τον Γκούντερ στο 17 το σουτ του οποίου πέρασε δίπλα από τον δοκάρι. Ο Έγκεσταϊν δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Λάμπροβιτς που έκανε εντυπωσιακή επέμβαση στο 27.

Η Φράιμπουργκ και τρία λεπτά πέτυχε δύο γκολ. Στο 34 ο Γκρίφο άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Ντίκσι και με καλό σουτ έγραψε το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα, ο σκόρερ εκτέλεσε κόρνερ και ο Λίνχαρτ με κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ήρθε το τρίτο γκολ με ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ σουτ του Γκούντερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, με τους γηπεδούχους να δίνουν χώρο στους αντίπαλους, οι οποίοι δημιούργησαν λίγες καλές ευκαιρίες και κατάφεραν να μειώσουν με τον Τίτς στο 65. Στο 70 ο Γιαννούλης έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-2.

Φράιμπουργκ: Ατουμπόλου, Κούμπερ, Γίντερ, Λίνχαρτ, Γκούντερ(87΄Μακενγκό), Ντόαν(76΄Ρόζενφελντερ), Ντίκσι(65΄Μουσλίγια), Έγκεσταιν, Οστερχάγκε, Γκρίφο(76΄Χέφλερ), Ανταμού(65΄Γκρέγκοριτς)

Άουγκσμπουργκ: Λάμπροβιτς, Ματσιμά, Χάουβελέουβ, Μπάουερ, Γιαννούλης, Γιάκιτς(46΄Κλοντ Μορίς), Βολφ(46΄Κουντόσου), Ονιέκα(85΄Μουνιέ), Ρετσμπετσάι(78΄Κεμούρ), Εσέντε(56΄Μάιερ), Τιτς