Παραμένει χωρίς νίκη η Ντόρτμουντ μακριά από τη Βεστφαλία, σπουδαία νίκη για την Άουγκσμπουργκ που νίκησε μετά από τέσσερα χρόνια τη Μπορούσια.

Εξαιρετικό ξεκίνημα για την Ντόρτμουντ που άνοιξε το σκορ με τον Μάλεν μετά από την ασίστ του Γκιρασί (0-1, 5ο λεπτό). Η Άουγκσμπουργκ πιο ξεκούραστη και με τον κόσμο στο πλευρό της κατάφερε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει με τον Γάλλο, Κλοντ – Μορίς που μόλις στην 2η συμμετοχή του βασικός, έβαλε 2ο γκολ στη Μπουντεσλίγκα για το 1-1στο 26ο λεπτό.

Στο ξεκίνημα του ημιχρόνου ο Κλοντ – Μορίς πέτυχε και δεύτερο γκολ μετά το λάθος του Τσαν και οι Βαυαροί γύρισαν το ματς (2-1, 51ο λεπτό). Η Ντόρτμουντ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά σε ακόμα ένα εκτός έδρας ματς απογοήτευσε. Τρίτη ήττα για την ομάδα του Σαχίν που παρέμεινε στους 13 βαθμούς. Η Άουγκσμπουργκ με τρίτη εντός έδρας νίκη πήγε στους 10 βαθμούς, όλοι οι πόντοι μέσα στο σπίτι της.

Χτύπησε και ο Ρίερσον και βγήκε αλλαγή, αποχώρησε και ο Άντον. Τραυματίες και εκτός αποστολής οι Ζούλε και Κόουτο. Πρώτη νίκη της Άουγκσμπουργκ μετά το 2020 απέναντι στη Ντόρτμουντ (2-0, 26/9/20).