Κίμιχ: “Είμαστε σε δύσκολη θέση”

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Τζόσουα Κίμιχ, μετά την ήττα 2-1 από τη Γκλάντμπαχ για το πρωτάθλημα, η οποία άφησε την Μπάγερν Μονάχου επτά βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Τζόσουα Κίμιχ, μετά την ήττα 2-1 από την Γκλάντμπαχ για το πρωτάθλημα, η οποία άφησε την Μπάγερν Μονάχου επτά βαθμούς πίσω από την κορυφή. Ο παίκτης των Βαυαρών υπογράμμισε πως η ομάδα του έπρεπε να είναι καλύτερα προετοιμασμένη για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Χαρακτηριστικά, ο Κίμιχ δήλωσε: “Είμαι ενοχλημένος πολύ… Τα καμπανάκια έπρεπε να τα έχουμε ακούσει πριν το ματς και δεν το κάναμε. Ξέραμε πως με ήττα θα βρεθούμε στο -7 και δεν το αποφύγαμε. Όποιος δεν έχει καταλάβει πόσο δύσκολη είναι η θέση μας και πιστεύει πως θα γίνει ό,τι και πέρσι, είναι εκτός τόπου και χρόνου. Πιστεύω πως παίζουμε καλύτερα από πέρσι τέτοια περίοδο, ωστόσο τα αποτελέσματα δεν είναι καλά και είμαστε αρκετά πίσω, όχι μόνο από την Γκλάντμπαχ, αλλά και από άλλες ομάδες. Δεν πρέπει να χάσουμε πλέον ούτε βαθμό μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.