Σάντσο: Ο άνθρωπος των 41 γκολ (pics)

Από τα 66 γκολ της Μπορούσια φέτος στην Bundesliga ο Τζέιντον Σάντσο έχει πετύχει τα 14, ενώ έχει μοιράσει τις ασίστ για άλλα 15. Και δεν είναι μόνο αυτό.

Από τα 66 γκολ της Borussia φέτος στην Bundesliga ο Jadon Sancho έχει πετύχει τα 14, ενώ έχει μοιράσει τις ασίστ για άλλα 15. Και δεν είναι μόνο αυτό. Από δικές του προσπάθειες ξεκίνησαν άλλα 12! Συνολικά, ο Άγγλος έχει συμμετοχή σε 41 γκολ, επίδοση που αποτελεί το 62% του συνόλου. «Ο Jadon είναι φαινόμενο», ήταν το σχόλιο του Michael Zorc μετά την τελευταία νίκη επί της Freiburg, ένα αποτέλεσμα που έκρινε ο νεαρός μεσοεπιθετικός. «Σε αυτή την ηλικία τέτοια αποτελεσματικότητα είναι κάτι το απίστευτο».

Κανένας άλλος παίκτης δεν έχει εμπλακεί άμεσα σε περισσότερα γκολ για την ομάδα του φέτος στο πρωτάθλημα. «Είμαι γεμάτος αυτοπεποίθηση», τόνισε ο ίδιος ο Sancho, που αναδείχθηκε σε MVP όχι μόνο της αναμέτρησης, αλλά και ολόκληρης της αγωνιστικής στην Bundesliga. «Οι οπαδοί πάντα με στηρίζουν. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι, παίζω και σκοράρω εδώ», συνέχισε.

Και να σκεφτεί κανείς ότι η σεζόν δεν ξεκίνησε και με τον καλύτερο τρόπο για τον Άγγλο, που δύο φορές βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων. Ο Zorc και ο Favre του έδωσαν να καταλάβει πώς πρέπει να συμπεριφέρεται αν θέλει να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο, το θέμα λύθηκε εσωτερικά και φαίνεται ότι αποτέλεσε και το σημείο καμπής για το αγωνιστικό του… μπαμ. Πλέον, υπάρχει εμπιστοσύνη και από τις δύο πλευρές, ο Sancho δείχνει να έχει ωριμάσει και αυτό του κάνει καλό και στο παιχνίδι. Δείχνει να έχει μάθει από τα λάθη του και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Οι φήμες για διάφορες προτάσεις που θα έρθουν το καλοκαίρι κάνουν εδώ και πολλούς μήνες την εμφάνισή τους. Σύμφωνα με τη Ruhr Nachrichten, πάντως, καμία ομάδα δεν έχει επικοινωνήσει με τη διοίκηση της Borussia, έστω και διερευνητικά. «Γιατί να ανησυχούμε όταν έχει συμβόλαιο για κάποια χρόνια ακόμα», είχε πει πριν λίγες ημέρες ο Sebastian Kehl. Το συμβόλαιο του Sancho ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 και είναι πολύ πιθανό στο τέλος της σεζόν η διοίκηση να κάνει την κίνησή της για την επέκτασή του, προσφέροντάς του, φυσικά, και αύξηση απολαβών.

«Δεν είναι θέμα χρημάτων», έσπευσε να ξεκαθαρίσει ο Watzke σχετικά με το ενδεχόμενο υπογραφής νέου συμβολαίου ανάμεσα στις δύο πλευρές. «Έχουμε αρκετά χρήματα. Θέλουμε να κατακτήσουμε τίτλους. Αυτό σημαίνει ότι το πιθανότερο είναι να το πετύχουμε με τον Jadon και όχι χωρίς αυτόν», δήλωσε στο BBC. «Πιστεύω ότι δεν θέλει να φύγει. Πιστεύω ότι νιώθει καλά εδώ σε έναν σύλλογο που έχει ελπιδοφόρο μέλλον». Η Borussia δεν θέλει να τον πουλήσει και δεν έχει την ανάγκη να το κάνει, ακόμη και αν η πρόταση που θα φτάσει στα γραφεία κριθεί «εξωπραγματική».

Όλη η μεταγραφική πολιτική της Borussia τον τελευταίο καιρό στηρίχθηκε στη λογική να μην χρειαστεί να πουλήσει αν ο σύλλογος (και ο παίκτης, φυσικά, δεν θέλει να αποχωρήσει) δεν το επιθυμεί. Αν οι τίτλοι έρθουν ή η Borussia βρίσκεται κοντά σε αυτούς μέχρι το τέλος της σεζόν, τότε θα μπορεί να καλύψει και ένα πολύ σημαντικό κριτήριο στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή. Στόχος είναι αυτό το ρόστερ να ωριμάσει μαζί και να την οδηγήσει στην κορυφή. Και ο Sancho αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτι του παζλ.

Πηγή: www.dortmund.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.