Ρουμενίγκε: «Εμείς θα παίξουμε, είναι και οικονομικό το θέμα»

Απίστευτες δηλώσεις από τον εκτελεστικό διευθυντή της Μπάγερν Μονάχου, την ώρα που το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο βάζει «λουκέτο» λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Απίστευτες δηλώσεις από τον εκτελεστικό διευθυντή της Μπάγερν Μονάχου, την ώρα που το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο βάζει «λουκέτο» λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ο Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε, δεδομένου ότι ακόμη η Μπουντεσλίγκα δεν έχει διακόψει το πρωτάθλημα, εξέφρασε την επιθυμία να δει την ομάδα του να αγωνίζεται κανονικά. Μάλιστα, τόνισε πως σε περίπτωση διακοπής θα υπάρξουν οικονομικά ζητήματα, όπως ρήτρες τηλεοπτικών, που δεν μπορούν να παραβιαστούν, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την υγεία.

«Υπάρχει απόφαση για τα ματς της αγωνιστικής, θα γίνουν κανονικά και μετά θα υπάρξει αναστολή. Κανείς δεν ξέρει για πόσο καιρό. Στην Μπούντεσλιγκα δεν υπάρχει κρούσμα ποδοσφαιριστή που έχει προσβληθεί από κορωνοϊό, αυτή είναι η διαφορά σε σχέση με άλλες λίγκες και αθλήματα. Εμείς ακολουθούμε τις επιταγές της κυβέρνησης και των επιστημόνων. Ξέρω πως είναι παράξενο να διεξάγονται αγώνες χωρίς κόσμο, αλλά το ποδόσφαιρο είναι χρήσιμο για να ηρεμεί ο κόσμος από τον πανικό σε τέτοιες συνθήκες. Παράλληλα, είναι και ζήτημα οικονομικό. Ακόμη έχουμε λαμβάνειν μια δόση για το τηλεοπτικό συμβόλαιο και αν δεν την εισπράξουμε πολλά κλαμπ θα έχουν πρόβλημα», ανέφερε ο Ρουμενίγκε, δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.