H Nτόρτμουντ δείχνει αλληλεγγύη στη Σάλκε

H Mπορούσια προσφέρθηκε να βοηθήσει οικονομικά τη γειτόνισσά της αν το χρειαστεί.

H Mπορούσια προσφέρθηκε να βοηθήσει οικονομικά τη γειτόνισσά της αν το χρειαστεί.

Μπορεί οι δύο ομάδες να έχουν μεγάλη αντιπαλότητα στην κοιλάδα του Ρουρ, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η μία δεν μπορεί να βοηθήσει την άλλη σε μία δύσκολη περίοδο όπως η τρέχουσα, λόγω της κρίσης του κορωνοϊού.

Έτσι, ο διευθύνων σύμβουλος της Ντόρτμουντ Άκι Βάτσκε, μιλώντας στην Bild τόνισε ότι η Μπορούσια είναι έτοιμη να συνδράμει την ομάδα του Γκελζενκίρχεν αν υπάρξουν οικονομικά προβλήματα. Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο για τις ομάδες της Μπουντεσλίγκα και άλλωστε η ίδια η Ντόρτμουντ είχε δανειστεί παλαιότερα από τη Μπάγερν Μονάχου, όταν είχε φτάσει στα όρια της χρεοκοπίας.

«Αν η Σάλκε – κάτι που δεν νομίζω ότι τελικά θα καταστεί απαραίτητο – πλησιάσει τον γείτονά της και ζητήσει βοήθεια, θα βρίσκουμε πάντα τον τρόπο να της την δώσουμε», είπε ο Βάτσκε, με τον ομόλογό του της Σάλκε Γιόχεν Σνάιντερ (φωτό) να ανταποδίδει:

«Είναι μία πολύ ευγενική και καθωσπρέπει χειρονομία. Σημαντική ένδειξη αλληλεγγύης και σίγουρα ισχύει και το αντίστροφο!».

Η Σάλκε πάντως, αν και βρίσκεται σίγουρα σε χειρότερη οικονομικά θέση από τη Ντόρτμουντ τα τελευταία χρόνια, δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα και ήδη συμφώνησε για περικοπές αποδοχών στους παίκτες της για όσο διαρκεί η διακοπή της αγωνιστικής δράσης.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.