Προσπάθειες για να παραμονή του Σάντσο

Η διοίκηση της Ντόρτμουντ έχει ξεκινήσει επαφές με την πλευρά του Τζέιντον Σάντσο, τον οποίο προσπαθεί να πείσει να επεκτείνει το συμβόλαιό του και να παραμείνει στην ομάδα.

Η διοίκηση της Ντόρτμουντ έχει ξεκινήσει επαφές με την πλευρά του Τζέιντον Σάντσο, τον οποίο προσπαθεί να πείσει να επεκτείνει το συμβόλαιό του και να παραμείνει στην ομάδα. Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα “Bild” οι ιθύνοντες της ομάδας θεωρούν πως μπορούν να πείσουν τον νεαρό ποδοσφαιριστή να μην ενδώσει στις “σειρήνες” από την Αγγλία και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Άγγλος παίκτης δεσμεύεται έως το 2022 με τη γερμανική ομάδα, η οποία είναι διατεθειμένη να αυξήσει τις οικονομικές του απολαβές από τα έξι εκατομμύρια στα δέκα εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να τον κρατήσει. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε ο Σάντσο θα γίνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των Βεστφαλών, πίσω από τον Μάρκο Ρόις, ο οποίος εισπράττει έντεκα εκατομμύρια ευρώ. Ο Σάντσο από την πλευρά του φέρεται θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και πλέον δεν αποκλείεται να παραμείνει και τη νέα σεζόν στη γερμανική ομάδα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.