Αισιόδοξος για παραμονή του Νόιερ ο Ρουμενίγκε

Η ανανέωση του συμβολαίου του Μάνουελ Νόιερ αποτελεί Νο1 προτεραιότητα στη Μπάγερν Μονάχου, με τον Καρλ – Χάινς Ρουμενίγκε να αισιοδοξεί για αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Μάνουελ Νόιερ αποτελεί Νο1 προτεραιότητα στη Μπάγερν Μονάχου, με τον Καρλ – Χάινς Ρουμενίγκε να αισιοδοξεί για αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις.

Ο 34χρονος τερματοφύλακας, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το καλοκαίρι του 2021, πρόσφατα δήλωσε ενοχλημένος με τη στάση της διοίκησης στο θέμα ανανέωσης της συνεργασίας τους. Ο διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν, πάντως, θεωρεί πως στο τέλος οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε συμφωνία και ο Νόιερ θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

«Είμαι πεπεισμένος ότι στο τέλος της ημέρας θα βρούμε μια αμοιβαία λύση με τον Νόιερ, που θα μας χαροποιεί και τους δύο. Ο Μάνουελ βρίσκεται στο Μόναχο σχεδόν εννέα χρόνια. Έχουμε τον καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο. Μαζί κερδίσαμε τα πάντα. Νομίζω πως γνωρίζουμε και οι δύο ότι έχουμε κάτι κοινό», δήλωσε στη γερμανική «Bild» ο Καρλ – Χάινς Ρουμενίγκε.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας βρίσκεται στο Μόναχο από το 2011 και μέχρι σήμερα έχει καταγράψει 374 συμμετοχές, ενώ έχει κατακτήσει, μεταξύ άλλων, 7 φορές τη Μπουντεσλίγκα και ένα Τσάμπιονς Λιγκ.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.